AhsenAdaAda bebeklibirisi Cinsiyet belli değil. Alışverişe de hiç başlamadım. Cinsiyeti öğrenimde ona göre başlarım. Siz neler yaptınız? Cinsiyet belli mi sizin?
Polenpolen52 bebeklibirisi amann canım , 10 unda ogrendım ben cınsıyetı yuzde yuz olarak , erkek oğluşum olucakmıs nasıpse 🤗 valla bırseyler aldım aldım , ama korkuyorum bıse olucak bebegımı kaybedıcem dıye ya 😞
Rburcukorkmaz bebeklibirisi 13 haftalığız daha henüz öğrenmedik cinsiyetini ama ufak tefek bir şeyler aldım ben dayanamayıp 🥰🙈
AhsenAdaAda Polenpolen52 çok erken öğrenmişsiniz maşallah. Allah ın izniyle sağlıcakla gelsin bebişlerimiz🌺
Zehratay Polenpolen52 bebeklibirisi cumartesi gideceğim inşallah öğrenirim cinsiyeti ama bir daha ki kontrole kadar almam sanırım kıyafet vs diğer ihtiyaçları almaya başlarım ufaktan
bebeklibirisi AhsenAdaAda kız gibi dedi ama kesin değil 2 hafta sonda kontrol var. Bende sadece bir çift çorap aldım 😅
Polenpolen52 AhsenAdaAda canım 11. haftada kanamam oldu dıye , doktor kesın kontrol amaclı aalttan baktı , bakıncada ordan tam gorunuyormus o sayede onuda gormus oldu
Percanper Cinsiyeti kız fetal dna testinde öğrendik kesin olarak:) fiyatlar cok arttigi icin ana kucagi ve bebek arabasini aldik. https://www.operaistanbul.com/products/cybex-eezy-bebek-arabasi
Funday35 bebeklibirisi Öyle doğrudur benim 2 kaybım oldu çoğu şeylerini önceden aldık hiç kullanmadık o yüzden ne kadar olursa olsun bu bebeğimde 8 aylığa kadar düşünmüyorum çünkü evimin bir odası sadece kullanamadığım bebek esylarıyla dolu..
bebeklibirisi Funday35 evet kayıplar varsa zor benim de bir düşüğüm var ama çok küçüktü o ister istemez ya birşey olursa kaygısı oluyor ama inşallah hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alırız
miyopmom bebeklibirisi yaaa nerdesiniz ayni haftada olan kankilerim hep mayis annelerinin postuna denk geldim haziran analari nerde yahu diye dusunuyodum😅
bebeklibirisi miyopmom yaaaa 😂😂 aslında bizim de Mayıs sonu Haziran başı görünüyor doğumlar ama ben de kimseyi bulamamıştım
miyopmom bebeklibirisi cinsiyeti henuz bilmiyoruz ama kiz erkek fark etmez hangisi olursa kizimdan kalanlari giyecek belli bi aya kadar 😅
Msl_ege bebeklibirisi 2.5 yaşında oğlum var , inşallah kızımız olacak şimdi :) ben değilde arkadaşlarım sağolsun başladı 😅 kargocuların biri geliyo biri gidiyo 😂 zaten kıyafet dışında herşeyy var evde çok şükür 😂 bi kız kıyafeti ihtiyaç
bebeklibirisi Msl_ege yaaa ne güzel demek ki güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz bir de insanı kendi aldığından ziyade hediye gelen şeyler ekstra mutlu ediyor ☺️
Msl_ege bebeklibirisi sağolsunlar valla . öğrendikleri günden beri bişeyler alıyolar :) kısmetli olcak bebiş heralde :)
Hakiko Yarın tam 15 oluyoruz 🥰 kıyafetleri hariç herşeyi aldık 😍 Rabbim sağlıkla kavuşmayı sağlıkla kullanmayı nasip etsin ❤️