Ayse254 Kızlar normal mi bu gebeliğin ilk başından beri hiç bu kadar sık sık tuvalete çıkmamıştım bi de karnım sıkışıyor tuvaletimi yaptıktan sonra ayağa kalkarken ağrım oluyor tahlil de temiz çıktı ben de anlamadım
MelekMervertlek Ayse254 Bende 22+4 um ayni şekilde tahlilde birsey yok ama sizin gibiyim bebek hızlı büyüyor baskısı artıyor sanirim
birtospikannesi Ayse254 birebir aynısını yasıyorum. Hatta tuvaletimin geldiğini anlamıyorum agrıyo kasıklarım öyle gidiyorum ve tubaletim gelmiş oluyo. Bende idrar tahlili yaptırcam bikaç güne.bebege bi zararı olurmu acaba tedirginim
MelekMervertlek Ayse254 evet özellikle bir süre hareketsiz kalıp ayağa kalkınca kasikta çok ağrı oluyor ilk gebeligimde de böyleydi magnezyum takviyesi içince gecmisti
AryasuMom Bazılarında sık idrara çıkma olabilirmiş mesela bende hiç olmadı son ayimdaym şimdilerde sıklaştı 🙈😁
Ayse254 birtospikannesi yoğun enfeksiyon sıkıntılı bi durum siz de tahlil yaptırın bende bir şey çıkmadı anlamadım bağırsaklarımda bi problem varmış gibi hissediyorum 🙄