Nuno56 kesinlikle psikolojik olarak kendini kapatmissin. Asabilecegine asla inanmiyosun. Soyleyeceklerim belki bi cok insana absurd gelebilir ama sadece soylemek istiyorum sana farkli bi bakis acisi saglayacaksa ne mutlu bana. Evliligin temelinde yakin temas var bunu sen de herkes gibi biliyosun zaten. Ama bunu bi gorev olarak dusunme. Esinin ihtiyaci vs bu acidan bakmak yerine, senin de ihtiyacin oldugunu bil. Sanirim ataerkil anlayista yasayan topluluklarda daha cok goruluyo bu. Degersiz hissetmek, ayiplanmak vs temelinde bu duygularin yattigini dusunuyorum. Boyle bi durum hic yasamadim ama yasiyor olsaydim eger; etrafimdaki herkesin (esim dahil) beklentilerini unuturdum, once bi ben kimim ben neyim benim bedenim benim hissettiklerim guzelligim hic yasamadigim heyecanlar hic tatmadigim zirve duygular bunlara odaklanirdim. Aparat falan yazmissin onlar nedir nasil olur bilmiyorum ama bunu vajinaya esinin girisini acmak icin bi yol olarak dusunerek yaptigin icin sonuc alamiyosun. Ac +18 seyler izle, esinle birlikte izle, izlerken dene, ister muzik esliginde ister izledigin videolarin sesiyle dene, esinin sana yaklasmasini bekleme uyurken gafil avla mesela 🤣 boyle seylerle odak noktani degistirmen gerek. Bu asla senin gorevin degil. Bu senin daha once hic tatmadigin ve kendini tanimana yardimci olacak hic hissetmedigin seyler hissedecegin karninda kelebekler ucusturacak baslangicta hep daha fazlasini isteyecegin bi zevk isi. Yasin cok buyuk degil artik evlilik yasi 28-35 arasina kadar cikti. Insanlar agirdan aliyo. Hic endise etme rabbim mutlaka bi vakit vermistir. Sen ne kadar plan yaparsan yap her sey olacagina variyo. Sadece biraz oz degerini gelistir.