Nevcabuk Medivia hastanesinde doğum yapan varsa biraz bilgi verebilir mi acaba ? İlgi alaka nasıl doktorlar nasıl vs diye ?
Dmlkdr Nevcabuk kısmetse daha 1 ay var ama ben doktorumdan çok memnunum etrafımda 8 kişide orda doğum yaptı inşaAllah doğumumda sorunsuz olur
3mlek2bebkannesi Nevcabuk ben doğum degil ama 12 haftalık düşük yaptım o hastanede dış doktorla kendi doktorlarını bilmem ama kadın doğum bölümündeki ebe hemşilerin hepsi birbirinden tatlı ve güler yüzlüler
seymafrnc Doğum ücretleri nedir bilginiz var mı ? Birde belli bir haftadan sonra hasta kabul ediyorlar mı ?
Dmlkdr seymafrnc sezeryan 3000 normal 2500 tü sorduğumda belli bir hafta derken gebelik takibi açısından soruyorsanız hayır yan komşum 30 uncu haftasında gitmeye başladı geçen hafta doğum yaptı ben en başındn beri oraya gidiyorum
seymafrnc Dmlkdr Ben şuan Zonguldakdayım ama doğumu İstanbul’da düşünüyorum muhtemelen 32.33. haftada gelip orda başlayacağım ama kabul ederler mi bilmiyorum. Muayene ücretleri ne kadar ?
Nevcabuk Dmlkdr yaaa doktorumuz aynii bende sema hanımdan aşırı memnunum benim sizden daha az var doguma 37+5 deyiz hastaneyi ve ebe hemsireleri merk ediyorum aslinda insallah onlarda en az sema hanim kadar tatlidirlar 🙏🤗
Nevcabuk 3mlek2bebkannesi cok geçmiş olsun, tesekkur ederim bilgi icin mediviada kadin dogum doktoru düşünürseniz egerki ilerde Sema Yıldırımı siddetle tavsiye ederim 🙏😊
Dmlkdr Nevcabuk çok ama çok tatlı bir kadın hep kuzum diye hitap eder 🥰sakinliği benim gibi evhamlı birini bile sakinleştiriyor yarın randevum var zaten sizin az kalmış hayırlı doğumlarımız olsun inşaAllah ben bugün 35 oldum yarın nst ye gircem nasipse
Dmlkdr Nevcabuk odaları görme imkanınız olmadımı ? Ben gördüm suit odaları çok güzel kocaman 300 lira fark var sadece
Egeemmmmm Nevcabuk merhaba bnde Sema hanıma gidiyorum normal doğum düşünüyorum doğumhanesi ebeleri nasl kuşkularım var Sema hanım kendisi çok iyidir de 🥰
3mlek2bebkannesi Nevcabuk teşekkür ederim 🤗 devlet hastanesinde takip oluyorum perinatoloji takip etmesi gerektiği için 🙃
Nevcabuk 3mlek2bebkannesi hangi devlettesiniz, ben cok bilmiyorum ama umraniye egitim arastirmayi dogum konusunda cok ovuyolar bilginiz olsun benim evime medivia yakin diye ordayim bende
Nevcabuk Dmlkdr Yok odalari gormedim acikcasi cok merk etmiyorum odayi dogumhane ve hemsireler onemli zaten virus cogaliyor hastaneye cok ziyeretci hatta eve bile cok ziyaretci istemedigim icin oda kucuk olsada olur problem degil 😊
Dmlkdr Nevcabuk görümcem yeni doğum yaptı çok memnun kaldı hiç kötü düşünmeyin gayet iyiler ben o hastaneye okadar alışkınımki etrafımızda herkes orda doğum yapıyor daha geçen hafta bi doğum daha gerçekleşti