Brcnbysl Ezgicck içim rahat etti biraz daha teşekkür ederim ☺️ Biraz teleşlıydım çünkü bebeğimi göremedim kalbini duyamadım çok geç zamana aldım diye
Ezgicck Brcnbysl yok canım bende 7+6 da gördüm duydum 8 hafta olmuştuk neredeyse hiç sıkma canını iyi düşün iyi olsun 🥰
Kalp_ve_annesi05 Kızlar ense kalınlıgına udrason dan bakılıyor demi doktor haftaya gel ona bakalım dedı bide ikili test varmıs yaptırsam mı yaptırmasam mı karar veremedim
Ezgicck Kalp_ve_annesi05 10. Hafta da mı çağırdı seni bende 9+5 im ay sonuna çağırdı ikili test için bende çok kararsızım ense kalınlığı falan ultrasonla bakılıyor bide kan veriyorsun diye biliyorum
asliu_ Kalp_ve_annesi05 ben de 9+3um bugun ay sonunda ikili test icin cagirdi doktor bence yaptirmakta fayda var
Kalp_ve_annesi05 Ezgicck evvet ense kalınlıgına udrasondan bakılıyormus canım bıde arastırma hastanesınde genel olarak heryerınr bakıyorlarmış 11 haftada ona kesın gıdecem normalde özele gidiyorum
asliu_ Usenmezz99 git git ben dun cok kötüydüm bulantim cok fazlaydi doktora gittim bebege bakti bir sorun yok dedi icim rahatladi cok şükür 🙏🏼
Usenmezz99 asliu_ şimdi nasılsın bebekte baya bi büyğme söz konusu olmuşmu 3.cü çocuğum ama hala meraklıyım😆
Ezgicck Kalp_ve_annesi05 bende normalde özele gidiyorum ama sen öyle deyince bi araştırma hastanesi bakmaya başlayayım en iyisi 😊
Hakanbuse Doktorlar ay sonuna kadar tatile girdi mi randevularinizi kontrol edin isterseniz gitmeden acil harici doktorlar calismiycak diye duymustum
bahar_kocak_66 asliu_ merhaba bende 9 hafta 4 günlügüm 10 haftalık oluncamı ikili testi günü alıyorduk