poyrazinannesi3547 Zeynosunannesii Aminn Aminn inşallah 😍Allahım bağışlasın inşallah erkektir o zaman 🤲
Zeynepozenkurt Evrim1906 maşallah kız iyi dayanıyorsun valla 😅 hos bebiş göstermezler bizim yapacagımjz bişey yok ama
Evrim1906 Zeynepozenkurt oğlum da göstermemişdi 20.haftaya kadar o yüzden alıştım galiba hemde sağlıklı olsun yeter diyorum ha doğum da öğrenmişim ha şimdi ne fark edecek ki zaten oğluma da kız demişlerdi o yüzden hep de önemsemiyorum
Deryy Zeynepozenkurt ya sormayın hiç görür görmez çok hareketli erkek derim ben buna normalde ama kız ya yok yok kız yüzde 80 kız duruşuna göre dedi o sırada bizimki arkasını dönüo fln ![](https://resimyukle.io/r/syTS7khNHG sonra aaa bir çıkıntı var şimdi açısıda kıza uymuyo hani dha gelişmemiş pipi olabilir dedi ortalık karıştı elim boş döndüm moralim bozuldu öyle 2 hafta sonra gideceğim 😅
Zeynepozenkurt hankayaa123 bende bekarken falan hep kız hissediyordum evlendim kız hissettim hamile kaldım kız hissettim suan cevre etkisiyle oğlan demeye başladım kıza dilim dönmüyor 😅
hankayaa123 Zeynepozenkurt valla biz eşimle kızda kız diye delirmiş durumdayız 😂 hatta eşimin ailesi bile kız istiyo
Zeynepozenkurt Deryy yaa gercekten cok üzüldüm ben beklemekten catladım sizi düşünemiyorum suan ama saglıklı olsun da tek gec öğrenin 🤗 sizin bebiş de biraz nazlı mı olacak ne
Deryy Zeynepozenkurt tabi canım en önemlisi o çevremde okdr bebeği olmayan varki böyle konşmalar şımarıklık gibi geliyo bazen İşte insanız insan doğası gereği meraklı olyo napalım 🌸😅