Asenaybukee @Zeynepozenkurt ben hep erkek diye hissediyordum en başından beri bı oğlumun olmasını da çok istiyordum 16. Haftamizdayiz doktor %90 kız dedi ama hala inanasim gelmiyo hala cinsiyeti erkekmis gibime geliyo
Asil28 Zeynepozenkurt yüzüme bakan senin oğlun olacak diyordu, 12 ve 13. Haftada doktorum büyük ihtimal erkek dedi, 16 da kız olduğunu öğrendim ☺️ Detaylıyı bekliyorum şimdi.
startown Bebegimvebennnnn benim sol tarafımda ağrı vardı annem kız sola yerleşir bence kız dedi ve gerçekten kız.
Turaninci Bence erkek senesi kimi duysam erkek bende ilk bebeğime hamileyim Allah nasip ederse oğlum olacak🤰🥰
Gonul777 Turaninci nasil gecirisaniz? ben 7 haftaya girdim mide bulantisi hep limon yiyorum. canim ekshi cekiyo. acaba bendade erkakmi?🤔
elifeari Hanife22 değişmez diye düşünüyorum. Ben iki doktorla takip yaptırıyorum. En son kontrolüm 18. Haftada idi resmini de verdi kanıtlı ispatli erkek dedi. Bu kız için aldiklarimi iade edip dün erkek alışverişi yaptık:) inşallah değişmez
Elif_ztrk @“Turaninci”#p19 Turaninci benim kızım olacak Önceleri sağ tarafimdaydi şuan ortada. Alakası yokmuş demekki
Turaninci sfyctnr doktor kontrolunde zaten hangı taraftaysa o taraftan ultrasonu yapıyor bana doktorumda soylemıstı sag tarafta dıye sızde sorabılırsınız ıstersenız gercı buyudukce her tarafta olacak😃
Buseygrt Zeynepozenkurt benim kızım olucak ama genellikle çevremizde erkek bebek olucak erkek yılı diyorlar