Aleyyo-09 syma33 Alparslan’dan sonra istediğim isimdi Aybars söylemesi de kulağa gelen tınısı da çok güzel Adı gibi parlak temiz bir çocuk olsun inşallah sağlıkla olsun ❤️💙🤲🏻
Tgbergll Aleyyo-09 Biz de önce Alparslan düşünüyorduk sonra Aybars’a döndük ama daha yolun yarısındayız bakalım doğuma kadar neler olacak 😅 sağlıkla gelsinleer 🙏🏻🐣
Zumra_tuba1235 Aleyyo-09 bizde bı kaç saat önce kararlaştırdik Alparslan 🦁 olsun dedik çok içime sindi aslında ama çok da bu ismi koyan varmış 😂
Aleyyo-09 Zumra_tuba1235 evet bu başlığı açtığımda bunu farkettim baya Alparslan koyan olmuş 😍😍🦁 bizde dahil 😊
Zumra_tuba1235 Aleyyo-09 aynen öyle valla Alparslan 🦁 dolu olcak 💙 sağlıklı olsunlar da Erkek isimleri bana hiç hoş gelmiyo nedense icim ısınmadi hiç 💙
Mavistez Aleyyo-09 iki kızım var kızlarımın ismini ben koydum şimdi oğluma hamileyim eşim bekarkende erkek olursa ismini efe koyarim diyordu Efe olacak
minikkusummm gul06_ evet anlami Aras nehri, kendisininmis gibi sahip cikilan ve at yünüymüs 😅 at yünü kismini bende begenmedim ama o niyetle koymuyorum diye düsünüyorum. Yarin dogum baslatilacak hala karar veremedik
Aleyyo-09 Tgbergll yaaa benimde bayıldığım bir isim aybars eşim hiç yanaşmadı bile o isme , 🙄 o yüzden başlığı da sonunda adını koyduk tarzında yaptım çok zor beğenen biri eşim 😂😂😂