Nidaalp Aleyyo-09 aaa 😍😍 benimde oglumun adi Alp Aslan olucaaak😍😍 saglikla gelsin insaAllah 💙 ne kadariniz kaldi
minikkusummm Aleyyo-09 ne güzel erkenden karar verebilmissiniz 😊 bizim iki gün sonra dogum baslatilacak hala karar veremedik, Aras yada Anıl diyoruz ama bakalim 🤷🏻♀️
Aleyyo-09 Nidaalp yaaa be güzel bu posta gelmeniz de şans olmuş 🦁❤️ Adıyla büyüsün aslanlarımız 😍😍😍 benim Doğuma daha çok var canım 15 haftalık hamileyim ben , eşimle ilk baştan beri konuşuyoruz 4 ayda anca karar verebildik:) senin ne kadar var Doğuma
Nidaalp Aleyyo-09 amin insaAllah🧿💙 bizimde aslan ismi belliydi ama bi ek istedik hep. Alp aslan icimize sindi en sonunda 💙💙 oyy ne guzel daha yolun basi sayilir ♥️ 89 gun kaldi bizimde insaAllah 28. Haftamdaym 🧿🌼
Cokistersengelerbence minikkusummm sizin yine seçenek var benim eşim diyor ki doğsun tipine bakıp öyle koyalım adını🤣
minikkusummm Aleyyo-09 banada öyle geliyor ama Anilin söylenisi daha yumusak/ kibar sanki oyüzden bir türlü karar veremedik 😅
Aleyyo-09 Nidaalp hayırlısı olsun hepimiz adına canım 😍😊 Evlatlarımızı sağsalim kucağımıza alalım inşallah 😍🦁🤲🏻
Minnosbir_Anne Aleyyo-09 bende oglusumla Mustafa Ekrem💙 ismini koyucam inşallah sağlıkla gelsinler kuzular💙