moom222 Arkadaşlar tüp bebekle hamile kalanlar gebelik nasıl hesapladiniz siz yada doktorlariniz nasıl hesapladi
2melek_annesiii moom222 eğer 5. gün embriyosuysa 5 gün geriye gitmeniz gerekiyor benim sat 14 mayıstı doktorum 9 mayıs olarak dedi takıplı doktorlara böyle söylememi istedi yoksa bebek 2 hafta önde gözükür dedi
moom222 Deletedmom73711 13 Kasım adet tarihim son tüp bebekte tranfer zaman bebek iki haftalık tır zaten diyor 1 aralikda transfer oldum bugün 12 inci gün ne kadarlık oluyor acaba 🙄
moom222 Deletedmom73711 duyguuudmr 13 Kasım adet tarihim son tüp bebekte tranfer zaman bebek iki haftalık tır zaten diyor 1 aralikda transfer oldum bugün 12 inci gün ne kadarlık oluyor acaba 🙄
moom222 Deletedmom73711 ya doktor beni cagara bilirmiş cuma günü ultrasano e ozaman 4 hafta 6 günlük mu oluyor cnm gözükür mu acaba 🙄
moom222 Deletedmom73711 inşallah ya çok heyecanlıyım bnm üçüncü denemem 2 tüp bebek kaybim bir normal yolla 12 haftalık kaybim.vr 😒 bu arqda seni takip ediyorum buranın prensesi olmuşsun yorumların nezakatiin çok güzel teşekkür ederim kendi adıma cnm 🤲
Deletedmom73711 moom222 Çok üzüldüm kaybın için, yavrun seni cennette bekliyordur…🙏🏻 Hiç stres yapma her şey çok güzel olur Allah’ın izniyle sağ salim kucağına alırsın.❤️ Güzel sözlerin içinde ayrıca teşekkür ederim.😍
moom222 2melek_annesiii benm 4aa embriyo bana embriyoların hepsinin beşinci güne gittigini söylemişlerdi beşinci güne giden 4aa embriyosu mu oluyor acaba
2melek_annesiii moom222 bu aa olayı farklı bişey benim 5 güne 4 tanesi gitti biri 3aa 3 ü 5aa kalitesini gösteriyor harfler ama gün ayrı oluyor kacıncı gün embriyosuysa okadar geri gitmeniz lazım