Denizpekdal Kızlar bir kaç gündür o kadar halsizim ki. 28 haftalık oldum. Toz almaya bile üşeniyorum o derece. Makarna yapmak bile zor geliyor artık. Sizde de durumlar böyle mi? Yoksa bir çaresi var mi? Neler yapıyorsunuz bitkin hissetmemek için?
Cismmpoyraz48 Denizpekdal bende de öyle canm sıcaklardanda kaynaklı bsy heralde hamile olunca bide dha bitkin halsiz oluo insan kolumu kaldıracak halim yok caresi varmı blmiorm olsa iyi olur 😀
Ipek3427 Denizpekdal bende öyleydim o haftalard 33 oldum hala aynıyım çaresi yok sanki iyice ağırlaşıyoruz ondandır bıraksalar yataktan çıkmam o derece benimki
umranozby Denizpekdal bende canım üç gündür çok halsiizm zorla yapıyorum yemek falan dün tansiyon baktirdim sorun da yok hiç enerjim yok şimdi 27 hafta içindeyiz
Sukranerolkaradag Denizpekdal Şekerin mi var acaba ya da tansiyonun mu düşüyor. Çünkü o haftalarda çok aktiftim.
Denizpekdal Sukranerolkaradag sekere bakıldı ama çıkmadı. Tansiyon da olcmedim de sanmıyorum tansiyon olduğunu :( genelde herkes böyleymiş gördüğüm kadarıyla.