Merhaba arkadaşlar 💜 53 gunluk anne olarak burdayım 😇 doğum hikayemi yazmak bugune nasıp oldu, hiç fırsatım olmadı ınanın. Neyse son haftaya kadar normal doğum olarak ilerliyorduk. Çatı muayenesınden sonra doktorum sezaryen dogumu önerdi bende doktoruma çok güvendiğim için ona uyduk. 38+6 da aksam 7 de ameliyata girdim. Girmeden sonda takmaya geldiler. Saniyelik bir işlem ne kadar sakin ve rahat olursanız o kadar iyi benim hiç canım yanmadı. Sadece yanma hissi oluyor oda geçiyor 💜neyse sevdiklerim ve eşim yolcu ettiler ameliyathaneye… Girdik aneztezı uzmanı geldı belimden bir igne vurdu inanın 0 acı agrı. Hiç birşey hissetmedim. Koldan acılan damar yolu bile daha çok acıyor diyebilirim. Bacaklarımda sıcaklık hissettim ve doktorum benım uyusup uyumadığımı deneyerek başlamışlar haberim yok 😇 doktorum birazdan kızın yanında olacak dedı ve kızım doğdu 💜 o hıs o koku herşeye değer gerçekten. 24 yıllık hayatımda onu hiç birşeye değişmem. Sonrasında dikişlerimi attılar çıktım. Çıktım zaten anestezi etkisi gecmemısti gelıp 2 saatte bir ağrı kesici yaptılar oyle sıddetlı bir agrım olmadı. Sadece ilk yürüyüşte başım çok döndu ve Bi an yer bosaldı ama yinede yurudum hemşire rengimin bembeyaz oldugunu görunce nabzıma baktı nabzım yukselmişti bu kadar yürüyüş yeter yat dinlen artık dedı😇 2 saatte vs yürümeye basladım cok sukur guzeldi ınanın rahat olun o güne ve bebeginize odaklanın. Suan kucagımda bana bakıyor elhamdülillah çok sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin 💜bıraz uzun oldu kusura bakmayın. Simdiden hayırlı doğumlar bu yolda olanlara 🖤