Ozgrrr Kızlar asla 3.yü istemiyorum ve doktora dedim spiral takılsın diyor. Yaa ondan da hamile kalan var ne yapacam
Happybsrn Ozgrrr arkadaşım ikizlere hamile kaldı, etrafımda hamile kalan oldu kesin bir korunma yöntemi değil ,
Tu_57 Ozgrrr canım bn 3. Hamileyim kazayla oldu ikitane kızım var sprail taktirmamıstim çok pişman oldum
Seymaben Ozgrrr Annem zamaninda bana spiralliyken hamile kalmis sonuc olarak bi kizi var ve anneanne olacak suanda😅hic bir korunma yontemi %100 koruma saglamaz ama yinede deneyebilirsiniz spirali
2erkekannesiii Benim eltim 3.doğurdu tüplerini bağlattı sanırım kesin çözüm bu diğer yöntemler sıkıntılı olabiliyor
Ozgrrr Happybsrn spiralden mi hayır doktoru anlamadım parasıyla değil mi istemiyorum 3.yü dedim hatta 2.blle plansızdı neyse bana dünyanın bin blr türlü hali var bağlatma diyor doktor
Haticehatice Ozgrrr çok haklı bence doktor ayrıca benim arkadaşım bağlattıktan sonra hamile kaldı Rabbim verecekse engel olamazsın o yüzden kendini kısırlaştırma başka yöntemleri kullan nacizane fikrim🙂
Mina69 Ceyduygu dedigim gibi hiç bi korunma yönteminin kesinligi yok 😊 rabbim vericekse engel olamayız 🌻
Kubra_elif_ahmet Ozgrrr Ben 4 sene sprial kullandım ilk doğumdan 39 gün sonra taktırdım arada da kontrole gittim kayma var mı falan hiç bir sorunum olmadı.. Ekstra bi korunma yöntemi de kullanmadık üstelik.. Bence doğru karar vermiş olursunuz
Kubra_elif_ahmet Ozgrrr 😂 Evet sprial taktırdım yani bence gayet iyi tavsiye ediyorum. Ama taktırdım kafam rahat değil arada mutlaka kontrole gidip sabit mi diye de baktırmak lazım ki zaten anlatırlar size