Sebzeleri haşla tamamen iki üç gün öyle beslen başka da bir şey yeme yani soğanlı bir yemek yeme salçalı yeme, ben uyurken bir anda reflüm iki burun deliğimden fışkırarak çıktı ömrümde yaşamamıştım, ilaçta hap kullanmak istemedim. Kimi doktor öneriyor kimisi önermiyor, sadece şurup ki sende kullanmışsın belli ki.. rennie duo şurup günde 4 kere ikişer ölçek kaşıkla içtim yastığımı yükselttim, haşlama sebze yedim özellikle patates şahane bir şey, yada fırına minik patates koydum közlendi onu yedim yağsız az tuzlu, soğuk süt, günde 2 tane muz şeklinde beslendim. Yoğurt bile yemedim ekşitir diye ekmek dahi az yani oda ekşitmesin diye, sarı leblebi kesinlikle iyi geliyor, ama en önemlisi ve azaltan şey yemekle birlikte su içmemek, suyu sonra içersin, yatmadan önce en az 2 saat önce yemeyi hatta içmeyi bırak 2-3 gün. Tam uyurken de rennie duo iç öyle yat, yastığın yüksek olsun. Gece yine reflü olursa yine rennie iç. 3 güne azalıyor baya. Ama salatalık dahi yemeden yatmalısın 12 de mi uyudun 9 da bırak yeme içmeyi, soğuk süt 10 da içebilirsin. Ondan sonra su dahi reflüyü azdırıyor. Özellikle su yaramıyor reflüde ama tabi susuz da kalma. Hepimize geçmiş olsun 🌷