Polenpolen52 Esra-gkl doktorum bana , bio-oil yağ onerdi , meme kalca ve gobek için , 4 aylıgım baslayacagım
smmamoms Esra-gkl 36’da başlayabilirsin ben öyle yaptım o şekilde okumuştum 6 günlük anneyim ne yara oldu ne kanadı çok şükür şimdi her emzirme sonrası sürüyorum ☺️
Duruliyaninannesi Esra-gkl ben gebelikte kullanmadim kuzum ilkinde hastanede ilk emzirmeden itibaren kullandim cok sukur yara olmadi suan ikinci gebeligim yine ilk cantama koyacagim seylerden birisi olcak
Esra-gkl Polenpolen52 bende karnıma sürüyorum ama lansinoh göğüs ucu kremi var elimde doğumdan önce başlıyorlarmış kullanmaya kaçıncı haftada başlasam bilemedim
YeninesilAnne Esra-gkl ilk gebeliğimde 8. Ayda başladım. Gerçekten çok çok faydasını gördüm sığır yara sıfır ağrı. Çok rahat bir şekilde emzirmistim. Şu an ikinciye hamileyim. İlk aldığım şey o göğüs ucu kremi oldu 😅 nasip olursa son ay kullanmaya baslicam
Esra-gkl Polenpolen52 yani herkes onu önerdi yara yapmıyormuş ve bebeğe de zararlı olmadığını biliyorum
1mervedir Esra-gkl ebem bana 36 dan sonra kullanmaya başla dedi ben şuan 39+6 yım 36 dan sonra başladım kullanmaya ama her gğn değil yumuşak kalmasını sağladım sadece iki gğndür birer saat de gümüş kapakları takmaya başladım onları da alıştırmak lazımmış