Nurmilla Blackcloud bende 17 haftalikken ogrenmistim baska dr git canim ilk gittiğim dr smdi 28 haftalik hala göremiyorum diyor iyiki degistirmisim dr 😄😄😄
Minikkuzular Blackcloud bende 17 de öğrendim kızım olacağını erkek erken öğreniliyor diyorlar ama belli olmaz utangaç erkek bebiş olabilir😍
Gulum_servet9 Blackcloud Benşm oğlanda bacaklarını sıkı sıkı bağdaş kurup arkasını dönmüştü. Buradan biri ultrasona idrara sıkışık ve meyve suyu için gidin demişti öyle yaptım😀 mal meydandaydı🤭
Blackcloud ipekveatlas Ahahahaha ya belirsizlik çok zor ilerki zamanlarda da kendini göstermezse çantada hazırlayamicam.😂
Kbrakrc ipekveatlas yaaa bana da bakar mısınız sizinkine benziyor mu benzemiyor mu 😂 benim randevum 2 hafta sonra şu an 14+4üz bunda da 13 haftalık ama geriden geliyor birazcık bebişim https://imgyukle.com/i/k6iFop
Blackcloud Minikkuzular Ben ilk kızımı 13-14 haftalıkken hemen öğrendim ama bu bebim sırtını dönmüş ayaklarını karnına çekmiş.😂🤭
Minikkuzular Blackcloud bende ikinci kızıma şuan gebeyim 17 haftada sırtı dönük ayaklarını karnına çekmişti😂
Blackcloud Gulum_servet9 Kız normalde çok hareketliydi yürüyerek gittim hastaneye yorulmuştum uyanmadı bir türlü.🤭😂