taha_yavuzun_annesi Sergizclk gynolomexin ve travocort kullandım. tertemiz yaptı. aylardır da tertemizim eskisinden daha iyi oldum. ama hangi ayımda kullandım onu hatırlamıyorum
Sergizclk NaileAgayeva111 travozol iyi geliyo bana da doktora gitmedim bunun için daha önce olmuştum kullandım bi zararı yoktur herhalde
NaileAgayeva111 Sergizclk bana doktorum baska bi fitil onermisdi onu kullandim cokta yardimci olmadi onun icin kendim kullandim fitili aldim simdi cok iyiyim,insaAllah bisey olmaz korkma kullanmadan once icindekileri oku eger bi zarari yoksa demek ki problem yok
Candy_liz Benim de hamileliğimin başından beri geçmeyen bir mantar problemim var, 12 haftalıkken doktor zalain krem ve fitilini verdi, kullanırken rahatlattı ama bıraktığım anda geri başladı, sonra başka doktor 15 haftalıkken canesten krem ve fitil verdi bu daha güvenli hamilelikte dedi.. Travazol kullananları duydum fakat iki doktor da onu vermedi, canesten’i tavsiye ederim, tabiki en doğrusu doktorunuza danışmanız..
Sergizclk [bilinmeyen] ben evlendiğimden beri mantar oluyorum kaç tane fitil kullandım öyle 1 ay rahatım 1 ay sonra tekrar oluyorum ve kasıntım inanılmaz çok oluyo travozol kullandım hep iyi geldi henüz doktora gitmediğim için fitil falan kullanamam travozol kullansam en azından kasıntısı için bi zararı olmaz herhalde bebeğe
iremby Sergizclk mantar surekli tekrarlayabiliyor. Ondan surekli tekrarlamaya alismissa. Gecse bile kreminizi surmeye devam edin. Engelleyin yeniden olmasini.
Sergizclk iremby erkeklerde mantar olmuyormuş zaten sormuştum doktora ama evlendiğimden beri tekrarlıyor maalesef 😏
Candy_liz Sergizclk ilk gittiğim doktor krem ve fitillerin kana karışmadığı için bebeğe bir etkisi yok, hap olsa kana karışır ama bunlar da bir sıkıntı olmaz dedi, Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah..