ikramomm ben burada bu poslara okadar cok cevap yazdim ki…
Kuzum sana da sıkmamasi icin gelisiguzel analttim… arkana yasaln ve oku madem, sen kasindin🤣
Belrtileri oyle agir yasiyordum ki…bulantilarim oyle agir oyle agirdi ki… esnerken bile ögürüyordum… ömrümde dok hastalandim bulanti ve kusmalarim oldu ama bu hicbiseyle kiyaslanamiyordu..
Bir sabah uyandim yok hicbisey…
Koku hassasiyeti yok… bulanti yok… endiselendim hemde cooook…netten kurcaladim okudum ettim hepsinin sonu dusuge cikyir, ki bizde kan uyusmazligi var, alakasiz bir doktor bana aptalca “ilk gebeligin dusukle sonuclanicak hazirlikli ol” dedi, bekarken he he diyorsun da, gebeligini ogrendigin an dunyan degisiyor ve kaybetme kotkusu basliyor, ya da bende oyleydi…
Cise cikmalar, gogus hassasiyeto siskinlik vs. Yokoldu birden…
Afrikadaydim o zamanlar, doktor imkanim da zor…
Beklediim beklediim kendi kendimi yedim… dedim yavrum üzüm gibi kurudu kaldi rahmimde… ama ne zamanlardi…
2 hafta sonra falandi sanirim, yalvardim esime, gittik, yol blyunca ben agla agla…utrasona girecem, kalbim durmak üzere…
Sonra bi baktim ki büyümüş bile ben gormeyeli🥰🥰🥰
Bu soylediklerim benim icin cok agirdi, hala anlatirken diken dikenim…
Dusuk sessiz sedasiz olmaz… belinde kasiklarinda sideetli agri olur…
Ben sana ne desem de icin rahat etmeyecegini kendimden biliyorum… yarin git utrasonda gor bebegini… yoksa icin rahat etmeyeceekse kendini cok telaslandirma bos yere…
InsaAllah inaniyorum ki senin gebeliginde sagliklidir… ama icin rahat etsin diye utrasonda gormek istersen, erteleme😘