AhsenAdaAda Kızlaar aşırı şişkinlik oluyor ve geğirme fazla oluyor . Bunu yaşayanlar bir çözümünü buldunuz mu?
Elfs AhsenAdaAda ben de bu şekildeyim rennie Duo kullanıyorum bir faydası yok. Hamilelikte sindirim sistemi çok yavaşlıyor hazmedemiyoruz bundan kaynaklı bence. Eğer dayanılmaz bulantılarınız yoksa şükredin çok takmayın bulantılar çok zor.
sevdaoztsss AhsenAdaAda yaaa bende 26 haftalık gebeyim 8. Haftamdan beridir geğirmem hep var özellikle yemek esnasında yemekten sonra midemi bulandırıyor artık
AhsenAdaAda Elfs Otururken , yatarken , yürürken fark etmiyor geğirme sık oluyor ve rahatsız ediyor artık . Mide bulantım azaldı ama devam ediyor. Bol su içiyorum ,yürüyüş yapıyorum nafile geçmiyor bu şişkinlik ve geğirme.😔
AhsenAdaAda sevdaoztsss Ben daha 14 haftalığım ama şikayetim 1 aydır sürüyor. Allah yardımcımız olsun. Çok rahatsız ediyor insanı geğirme . Bir de olur olmadık her yerde 😂
sevdaoztsss @“AhsenAdaAda” AhsenAdaAda amin inşallah 🙏 geğirme öyle herkes de pek yok yalnız değilmişim 😂 sürekli insanların yüzüne yüzüne geğiriyorum artık çevrem alıştı çok şükür
GamzeDurmus sevdaoztsss ay bende daha yeni hamileyim zaten gastritim var ölüyorum sade soda içiyorum biraz daha rahatlarsın diye ama geğirmediğim saat yok galiba bir tek uyurken 😂😂😂