Merhaba kızlar 🤗
12 günlük taze anneyim çok şükür güzel kızımı sağlıkla kucağıma aldım 🥰 41+4 te doğuramayanlar kervanından ayrılanlardanım 😂 Evet az daha dogmasaydı diş çıkaracaktı yavrum içerde 🤭 Gelelim doğum hikayeme. Kasımın son haftasıydı. Salı günü hastane randevum vardı. ( 2 gün öncesinde yalancı sancıyla hastaneye gidip geri dönüşümüz var tabi girmiyim oralara 😂) Pazartesi gece saat 2 civarında bı ıslaklıkla uyandım uykudan. Ayağa kalktığımda bacak aramda su akmaya başladı. Apar topar acile gittik suyum geldi diyince direk yatışımı verdiler artık günü de fazlaydı. Normal doğum istiyodum devlet Hastanesi de önce normali zorluyodu. Zaten 2 haftadır 1 cm acilmayla bekliyodum. Suyum geldi ama ne sancı var ne de açılma da ilerleme. Sürekli Ntsye girip çıkıyorum gözlem altındayım normal sancı gelmesini bekliyoruz. Salı günü akşam 8 e kadar herşey güzeldi 😂 Sonrasında sancılarım gelmeye başladı . Önce 10 dkda bir sonra 5 dkda bir e düştü. Gece 12 ye kadar normal odamda çektim sancımı. Refakatçi olarak annem de benimleydi. Gece 12 de sancı 3 dkda bire düştü açılma da 4 cm olunca girdiğim Ntsden bidaha çıkamadım sancı odasına yatırdılar. 5 cm 6 cm 8 cm derken Saat oldu sabahın 5 bucugu hala sancı çekiyorum. Açılma 10 cm oldu ama ıkınmam lazımmış, tutan biyer varmış, ilerlemesi lazımmış falan. Ikınma geldikçe ıkın diyolar ama 10 saat sancıdan sonra derman kalmamış tabi. Rahat 1 saatte ıkınma için uğraştılar tüm doktorlar. Tevafuk ya sadece de ben vardım o gece doğum yapacak hepsi benim başımdaydı 🙈 Artık yeter diyorum nolur yardım edin olmuyo yapamıyorum edemiyorum derken hobaa hadi hastayı doğuma alıyoruz dendi 😍 Yürüyerek gittim dogumhaneye tabi bende bı heycan artık son kavuscam kizima 😍 Allahimm benim minik mucizem ilk sesini duyurdu bana sonra minnacık elini gördüm 🥺 Öyle unutulmaz öyle güzel bi an ki Rabbime şükürler olsun 🤲🏻 Şimdi yanı başımda uyuyo güzel kızım 💕 Rabbim bekleyen herkese sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 💕