sinemaselif Kizlarr 32+2 olduk sabah cok hafif kan geldi asiri kasık ve bel agrim var 😣😣 boyle bir durumla karsilasan var mi
Rumeysaozcan sinemaselif bendede oldu yok denilecek kadar az kasıklarımda çok ağrıyodu doktoruma söylediğimde bebeğin hareketleri normalse sıkıntı yapma sürekli devam eden birşey se gel normal Doğum riskin vardır dedi benim 31 de olmuştu
SemaSimsek sinemaselif bende 27 haftalikken baya bi kan geldi ama placentadan geldigini soylediler. Acaba sizinde placenta onde felan denildimi? Yinede doktorunu haberdar et. Gecmis olsun
sinemaselif Rumeysaozcan kafasi bas asagiya donmustu 2 hafta once kontrole gittigimde. Devam eders3 biraz daha hemen gidicem
SerenYiitolu Bende 32+2 haftalığım ağrılarım vardı ama son günlerde dayanılmaz olmaya başladı kanamam yok bebek normal hareket ediyor ama ben ağrılardan çok korkuyorum🙁
Duygu sinemaselif anladım canım inş kötü bişey değildir ama yinede ultrasona gir brlki beneğin eşi ile ilgili bişey olmuştur
SerenYiitolu sinemaselif aynen gün geçtikçe yeni şeylerle karşılaşıyorum bazen ne yapacağımı bilemiyorum🙁