Merhaba arkadaşlar burada yeniyim ve ilk defa yazıyorum bende tüp bebek hamilesiyim 7 8 ci haftanın içerisindeyim bebeğim 5 6 hftalıkken covid oldum covidden sonra kontrole gittiğim de doktorum kalbi yavaş atıyor dedi beynimden vurulmuşa döndüm sık takip ederek kontrole devam edicez dedi ben eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum sonra 1 doktorla kalmak istemedim başka doktora gittiğim de oda bana bu haftalar bu tarz kalp atışlarının normal olduğunu söyledi daha çok yeniymiş bir hfta sonra kendi doktoruma gittiğim de bna bebeğimi aldırmam gerektiğini söyledi kalbi atıyor ama yavaş aldırıp hemen yeni tedaviye başlamamız gerekiyormuş o anlarda neler yaşadığımı kimsenin yaşamasını istemem 😌 tabi ki aldırmadım ikinci doktoruma tekrar gittim oda bana aldırma mı gerektirek bir durum olmadığını söyledi eşimde Allah’ın tesadüfü kürtaj için verilen hapı cebinden düşürmüş bunun bana rabbimin bir işareti olduğunu hissettim aldırmadım ikinci doktorumla devam ettim en son gittiğim de bebeğim 4 mm kese 24 mm di geçen hfta biraz kanamam oldu akarsk şekilde değil ama ben yinede doktora gttm kase etrafında kanama olduğunu korkulacak birşey olmadığını söyledi bebeğim de 6 mm kase boyu 27 olmuş gelişiyor kalbine ultrasonla baktığımız da bazen yavaş bazen normal atıyor dedi doktorum ama bu göz yanılgısı da olabilirmiş herseyin tamamen şekillenmesi için 1 2 haftaya ihtiyacımız var dedi yarın kontrolüm var kanamam devam ettiğinden doktorumun hemşiresine sordum 1 2 gün önce gelişme geriliği olsa kalp atışı düşük olsa korkarım ama gelişiyor korkulacak birşey yok demiş bu tarz durumlar yaşayanlarınız var mı merak ettim kanama falan 🙏🙏 umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız ❤️❤️