Dilaraa1 Kızlar 25+2 yim. Süpürdüm sildim belim cok berbat hiç mi is yapmayacağız zaten basından beri vardı bu bel agrisi ama git gide çoğalıyor aynı zamanda panik atağım korkuyorum kötü bisey olacak diye 😔
Haticemustafa7 Dilaraa1 Offf aynı dert bende de var Allah yardımcımız olsun bende de hem bel fıtığı hem panik atak var napicaz bilmiyorum 😫
Ftsolgn Dilaraa1 ben de aynı durumdayım 26.haftadayim hafta içi çalışıyorum bugün şöyle güzel bir ev işi yapayım dedim sanki belim ortadan ikiye ayrılıyor 🥺🥺
Dilaraa1 Haticemustafa7 benim fıtık mi bilmiyorum da cok batıyor sağ tarafım batıyor cok kötü bacağıma vuruyor yatakta donemiyorum bile fıtık olunca böyle mi oluyor ? Kaçıncı haftadasın bu arada
Haticemustafa7 Dilaraa1 Haftada yım fıtık hemen kalçanın biraz üstünde oluyor bıçak gibi Batar hareket edemezsin çok kötü bir ağrısı oluyor bazı insanların bacağa vuruyor bir doktora görün derim umarım geçer geçmiş olsun 🙏
Maviideniz Ay kizlar hic sor.ayin bende de fitik varis yapinca fazla yuruyunce belim oyle takiliyoki yatakta donemiyosun kalkarken agri oluyo batiyo orasi sanki bide kuyruk sokumumda agriyo :( Haftam bitiyooor
Dilaraa1 Maviideniz ayyyy acaba benim de mi fıtık ya 😔 günler ilerledikçe insanın her yeri agriyor of