ozgeege Derin_34 benim yoktur kuzu çünkü 4 gün kala varsa çıkarmış öyle diyorlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼
Su18 ozgeege Ben reglime 4 gün kala yaptırdım beta 2.0 çıktı. Ama 2 gün sonra regl oldum :/ Hatta reglimin ilk günü tekrar kan verdm beta hala 2.0 ydi . Düşmemişti şaşırdım.
Derin_34 ozgeege öyle bir kesinlik yok canım hiç belli olmuyor adet olmazsan bir iki gün geçtikten sonra tekrar yaptır derim ben allah razı olsun inşallah rabbim seninde gönlüne göre versin
Su18 ozgeege Hayır cnm malesef. Normal regl oldum çünkü, hattabaya yoğundu. Hayırlısıyla bu ay olur inşallah🙏🏻 Seninde hayırlıysa olsun cnm🙏🏻
ZeynepKeke ozgeege benim cıktı adetten önce hep test yaptık hep 0.100 cıktı gebelik yok dediler gecikince değer yükseldi canım
Anneolmak38 ZeynepKeke Adetten kac gün önceydi canım bende 4 5gün varken gittim 0.100 cıktı cok üzüldüm
Kadze ozgeege valla hiç bellicolmıyo umutlandırmamayım ama bnm aykarca 0.100 çıktı 7gun once aynı değer cıkıp 7 gun sonra bambaşka bişi için gittiğimde 2590dı herkesn yumurtlaması farklı adet düzenim yoktu bnm hep umutlanıodm sonuc husran cıkıodu şaşırıp kalmıştık sürekli onu düşünerek yaşama taktıkca da olmuyo ztn
ozgeege Kadze zaten bu sefer hastaneyi değiştircem tekrar yaparsam çünkü o hastanede bi arkadaşıma da 0.100 negatif dediler kız ertesi gün başka yere gitti hamile çıktı
minik18 Canım benimde adetime 2 gün kala 0.100 çıkmıştı aglamistim hatta 4 gün sonra idrar testi yapmıştım ve pozitifti çok şükür birde hep 1.20 çıkardı benim ilk defa 0.100 cikmisti
ozgeege minik18 hadi yaaa maşallah 🌸 benim adetim çok düzenli ama siz böyle deyince bir Umut oldu gerçi eşimde varikosel çıktı ama Allah’ın işi hiç bilinmez ne olacağını en iyisi adet gününü beklemek
Yarennasal minik18 bende aşılama yaptırdım 12. Günün gecesi negatif çıktı 0.538 gibi bi değer bende pcos var reglimede eğer olursam 2 gün var suan sizce yükselme şansı varmıdır ? Cumartesi günü kan vermiştim
Sisi ozgeege ben 1 hafta once yaptirtmistim adetten 0.30 cikmisti gebelik yok dediler. Adet gunu yaptirdigimda ise degerim 65 cikmisti suan hamileyim cok sukur. Umytlandirmak istemem ama belli de olmaz kac Gun var adetinjze
ozgeege Sisi maşallah size🌸 benim 2 3 gün kaldı canım yükselmez dediler bana da ama nasip bu hiç belli olmaz tabi 🤷🏻♀️
Ozlemmhroglu Sisi bende adetten önce kan verdim sol kasık ağrım da vardı 0.100 çıktı değer hamile dglsn dedi doktor adetime iki gün var acaba diyorum bende böyle okudukça umitleniyorum 🤲
symky ozgeege hastanenin aldığı referans değerleri de önemli. Hastaneden hastaneye azda olsa oynarmış. Çikan sonucunuzu sonuç kağıdındaki referans değeri ile karşılaştırın. Orda zaten değerlerin kaç haftayı gösterdiği yazar
Fatmaaygzr ozgeege benim eşimde de var varakosel ama ben şuanda 5 haftalığım. Eşinize doktorunuzun sperm sayısıyla ilgili test yapmasi lazım. Varakosel var diye hamile kalma şansın düşmeyebilir. Dediğim gibi eşinize yapılacak testle belli olur her şey. İnşallah hamilesinizdir Allah heyecanınızin gerçek olduğunu görmeyi de nasip etsin inşallah 🤗 ozgeege
Sisi ozgeege aynen canim Allah isterse her sekilde olur Bozma moralini bu ay olmassa bidakine olur insallah 🤗 onun bir vakti vardir bekliyordu
snm-91 ozgeege merhabaa buraya sirf bu mesaja cevap vermek icin kayit oldum😊 umudunu yitirmeyesin diye. Benim aynen oyle oldu. Nasil oldu bilmiyorum ama o kan degerinden bir hafta sonra 3-4 haftalik hamile oldugumu ogrendim insallah oyledir senin de
ozgeege snm-91 ah canım benim Allah razı olsun senden 🙏🏼🌸☺️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde öyle olur bende güzel haberler vermeyi çok istiyorum 🙏🏼💛
ozgeege Sisi aynen canım bizim nasibimiz başka zamanmış demek ki en hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallaah 🙏🏼🤗