momelif ozgeege adet gecikmeden kesinlik olmaz yani eger adete yakin gorusme olduysa belki sonradn kaldiniz dha adete 4 gun vr adet gnu 1.20 ile hamileler cok gordm yinede dikkt edin gecikme bir hafta olrsa tekrr baktirin kadindoguma gidin zten bakar betaya
Gurbetcicegi 150_gelartik merhaba canım post eski ama sorayim yinede bugün hcg alındı 1.20 cikti gebelik yok dediler senin sonuç ne oldu bilgi verir misin
Asoduso Meraba. Ben gecen gun test yaptım 0.19 cıktı. Ikı gun sonra tekrar test yaptım 0.100 cıktı. Doktor bey bı hafta daha bekle dedı yukselme olabılırmıs. Benım durumumu yasayan tecrubelı annelerden bılgı almak ıstıyorum 🤲🏼❤️
Ozlemmhroglu Sisi bende adetten önce kan verdim sol kasık ağrım da vardı 0.100 çıktı değer hamile dglsn dedi doktor adetime iki gün var acaba diyorum bende böyle okudukça umitleniyorum 🤲
Bal23 Merhaba , benim kan testi beta hcg sonucum <0,20 yazıyor be reglim 6 gün geçtı , normalde düzenli olduğu İÇİN gebe olma ihtimali düşündüm . Doktor ultrasonda net değil diyp test istedi.
Kubra031 ponciklerin_annesi merhaba ben ee de 0.100 çıktı aöa testte 2 çizgi cıktı adetim merhaba gecikti yükselir mi degerim
Rojavaakcaya Merhaba benim sonucum regilime 5 gun var HCG yaptim 0,100 varmi acaba. Normalde ben yaptimda 0,5 cikar bu biraz umutlandirdi beni sizce
Dilek_asln01 Zeynepreyyan Ben adetim 1 hafta gectikti kan testi verdim 2.0 çıkmıştı yani gebelik yok dendi ama yine adet olmadm yine aynı sonuç 2.0 cikti 20 gün gecikti yine yaptm yükselmişti 18.4 cıktı 2 sonra tekrar fendim 34.4 cıktı geç dolenmeyle alakali
Gulayshvrd Merhaba. Ben 30.10.2021 de adet oldum ve su an adetden 1 gun gecmish kan testi yaptirdim hcg beta0.100 cikti. Ve kendimi cook kotu hiss ediyorum. Kasi agrilari, bas donmesi hepso var sizce yukselme ola bilir mi?
Hulya1998yy Merhabalar bayanlar ben bu sayfa da yeniyim merka ettiğim için bende sormak istedim size umarım bana da yardımcı olursunuz ben. U ay adetin bittikten 16 gün sonra kan testi yaptım degerim 0.200 çıkmıştı ozamn adetime daha 3 hafta vardı sizce yükselir mi
Elif322 Bende ragl me 10 gün varken kan verdim bide bulantısı için gitim kanım beta 0,1 çıktı yükselir mi acaba