BaharAkarakurt-2010 hayell evet kuzum al mutlaka derim ben çok aldım hem 30 TL üzeri kargoda ücretsiz olması lazım hem Uygun hemde ürünleri güzel .bide en ucuz bebek var oraya da bakabilirsin 🌼♥️
Melos12 hayell değil diye duydum canım burda bi kaç gündür o sayfa Aydın’da post döndü ürün eksik veya hiç mi ne gönderilmemiş şikayet var dan bakabilirsin tabi o sayfa o sayfaysa canım net bilmiyorum kötülemek gibide olmasın çünkü hiç bişey almadım🤷♀️
annembabam hayell ben memnun kalmadım . hem ürün teslim süresinden ❌ hem de ürünlerin kalitesinden ❌💥💥bana istediğimi vermedi.
Defne2018 hayell ben güvenip aldım canım ama kapıda ödeme ile bi kaç gün önce bayanın biri yazdı parça eksik geldi 4 parçaydı 2 parça geldi diye herkes aynı şeyi uygulanmaz çogu insan memnun
irem Geçen gün birisi post açmıştı dolandırıldım galiba sakın almayın vs diye bu sayfa olduğundan eminim ama sorununun tam olarak ne olduğunu hatırlayamadım. Ben hiç bilmiyorum sayfayı, tercih sizin yine de
Eri9999 Benim 4 düncü alışverişim göründüğü gibi geliyo diger magzalara göre hem uygun hem kaliteli ben bir sıkıntı yaşamadım tanıdıklarım da alışveriş yapıyo hep
Sulee55 hayell lolons un trendyolda da satışı var ben ordan alışveriş yaptım kiyafetler çok güzel ve kaliteli geldi
ZZeynepP1903 Ben aldım lolonsun kendi internet sıtesınden iki defa ıstedıklerımde geldi bi kaç gun içinde. Tavsiye ederim hem uygun hemde güzel malları.
Valide hayell çok memnunum ürünler fiyatına göre çok çok güzel, o bahsettikleri bayanın postunu da görmüştüm sonradan durumu düzeltilmiş mağduriyetim giderildi ben panik yaptım diye yazmıştı 🌸