Kader9677 Hamilelikte baş ağrısı neden olur Dünden beri başımı agrısı geçmiyor.. Ilk defa oluyo sanirim normalde olmazdı Aynisini yaşayan varmi 15+4üm bu arada
Tekinmine Kader9677 o haftalarda ben de yaşadım sanki çatlayacaktı başım, parolun serumunu verdiler başka bisey veremedikleri için. Ama birkac gun sonra kendiliğinden geçti
Nardane Kader9677 11 haftayım bu hafta her gün ağrıdı başım ama gözümden yaş gelircesine. Migren taşları var bilirsiniz belki mentollü eczanede de var farmasininkini kullanıyorum o iyi geliyo. Bir de su baş ağrıma çok iyi geliyo. Bol su için 💁🏻♀️ Ekleme:magnezyuma baktırdınız mı?
Kader9677 Nardane Teşekkürler cevabiniz icin Yok baktırmadim kan ve idrar tahlili istemişti doktor ,demir ilaci kullaniyorum
Svmaras Benimde günlerdir geçmeyen baş ağrım vardı. Migrenim olduğu için parol da hiçbir fayda etmedi. Bir hftadan sonra doktora gittim iğne serum yedim ve geçti. Boşuna çekmişim ağrıyı günlerce dedim.
Polenpolen52 Kader9677 aynı bende sızle aynı haftadayım, valla cok agrıyor basım gecenlerde trendyoldan mıgren tası sıparıs ettım bakalım yarın gelıcek
Nardane Kader9677 bende kramp oldu magnezyum biraz eksikmiş baş ağrısıda yaparmış bi baktırmanızı tavsiye ederim.
Kader9677 Nardane Baktırıcam ilk fırsatta. Ağrı kesici icmiyorum ne yapabilirim baska bol su iç dediler iyi gelirmiş siz neler yapiyosunuz?