Nymphadoraa kontrolüme gittim. Ultrasonla muayene etti. Folik asit başlangıcı yaptık. Çok özür diliyorum sarı sarı akıntım oluyor, bununla birlikte karın büyüklüğüm eski haline dönmedi. Ufak bir göbüşüm var şuan da. Bunun için yürüyüş yapmamı önerdi doktorum. Çalışmıyorum ve eşimin tayininden dolayı 6 aydır İstanbul’da yaşıyoruz. Aydından geldik buraya. Bilmediğim keşmekeş bir yer, henüz adaptasyon sağlayamadım ve yakın bir arkadaşım yok. Tabi bütün gün evde bu tür vesveselerimde yiyip yiyip bitiyor beni ne yazık ki. En kötüsü de bu zaten yalnızlık ve düşünceler… çalışmak güzel tabi, insan işine verince kendini kayboluyor evhamları. Eşimin de iş yoğunluğu nedeniyle izne ayrılması mümkün değil şuanda, ben gene yalnız haliyle. Bu süreçte ki en önemli tek şey psikoloji. Umut oluyorsunuz. Sizinle birlikte, Mis kokulu oğlunuz içimi ısıttı benimde 😌 hangi mesleği icra ediyorsunuz, Bırakıp gitmek hayli zor geliyordur.. Anne yanı gibi güvenli yer olmaz tabi ama siz çalışırken kim bakıyor. Ben kimseye bırakamam diye düşünüyorum çok evhamlıyım. Yani benim gibi olmasın kimse inşallah düşün düşün paranoyak oldum