Busrabusra33 iremss ay bazıları yazmış sezeryan yaptıktan sonra alttan baktılar falan korkuyorum ondan .Ultrasyonla karından mi baktılar size
Busrabusra33 Happy_001 sonda yapılıyor diye biliyorum sezeryan doğumdan çıktıktan hemen sonra ne gbi şeyler yapiyolar korkuyorm biraz
iremss Busrabusra33 tabi tabi normal gebelikteki gibi karnınızdan bakıyolar bi de bakarsa dikişine bakar sorun var mı vs diye ama atıyorm normal doğum deneyip sezaryen olursan belki alttan muayene gerekir ona bişi demiyim
Happy_001 Busrabusra33 dogum dan sonra mı sontaj takılıyor canım oraya sonra gidip geliyorsun p sende 6 saat kalıyor gelıp karnına baskı yapıyor lar sonra ayagı kaldıryolar orası cok kotu ben cok bagırdım sonra sontaj cekıp çıkartıyorlar kıl gıbı bısey olmuyo
Senayyalcin Busrabusra33 İsteğe bağlı spinal sezeryan oldum ameliyathane soğuktu yada ben korkudan öyle geldi bilmiyorum çok titredim😀 kısaca şöyle söyleyim bir ayın sonunda kendime geldim bence güzeldi pişman değilim
Bktbll Busrabusra33 soğuktu canım ben aşırı titreme olmuştu bir sure gitmedi eşin gorurse korkmasın cogu kişide oluyormus canım