Deletedmom_289 cigdemkorkmaz alınıyor canım bir şekilde ya 🤗 çok şükür sen çekmemişsin . Aman bebeğimiz sağlıklı olsunlar da isterse 20-30 kilo alayım önemli değil
_hamisanne Brgl91 hemde nasıl inanki güzelleştik ha biraz kilo alınca ama doğumdan sonra kalmicak brnce 😂
3Aysenur33 cigdemkorkmaz Kesinlikle yemeni normal düzeyde korursan belki hiç almazsın. 34 den bu yana 1 kg aldım ben mesela 38 deyim.
Ftmglpnr cigdemkorkmaz sanki birazcık fazla tabi boyunuz kaç kilonuz kaç oda önemli ama son aylarda daha çok alınıyor diyorlar dikktli olmak gerek bende 23+2deyim 4 kilo aldım 162 boy 65ile hamile kaldım 68 69 arası gidip geliyor
Ftmglpnr cigdemkorkmaz boyunuz uzun çokda kilolu durmazsınız diye düşünüyorum sizin ve bebeğin sağlığı yerindeyse kilo zamanla verilir ya 🥰
Gizemkocar cigdemkorkmaz yani o da bünyeye bagli veren de var veremeyen de var ..o kendikendine emzirmeyle birsure kilo kaybi olabilir belki ama sonucta dedigim gbi herkesin bünyesi farkli nasilsa veririm kafasi bana cok mantikli gelmiyor
erdem_agah cigdemkorkmaz 21. Haftada 4 buçuk kilo. Valla Allah ne verdiyse herşeyi yiyorum. Kismiyorum. Birde ben 30 haftadan sonra cok alıyorum 🤭 artik bebekler sağlıklı olsun da sonra veririz kiloları
cigdemkorkmaz Ftmglpnr belli olmuyor ama ilerisini düşününce korkuyorum ilk hamileliğim verebilir miyim veremez miyim bide daha çok alırım emzirirken vs diye korku var biraz