Kbrayankkk2 aksama ne yaptiniz kiazlarr ben ispanak yaptim çünkü kavgalı oldugim için onu bile yapmazdim normalde yanina mor lahana dogrucam yeter fazla bile😂 sizlerde ne var
Usenmezz99 Kbrayankkk2 kavgalımı 😅daha napcan bacım ıspanağı yoğurtlayın yiyin hem demir boşver 😊yeter bende akşama beyefendş utanmadan bemden lahana satması istedş hiç halsiz hamile demiyo sadece sipariş verio
llFatma Kbrayankkk2 Etli nohut brokoli çorbası lahana sarması salata yoğurt turşu aklıma geleni yaptım değişik bir menü olmuş onu fark ettim😁
HollyMolly Köfte patates kesin yanına da imambayıldı mı yapsam yoksa patlıcan salatası mı karar veremiyorum. Bulgur pilavı yaparım bir de
Onurbunur Kbrayankkk2 dolma sarma cacık turşu uzun zamandır yapmıyordum canım istedi yaptım yiyene mis gibi yemek vallaha yemek falan derlerse döverim dayak yerler oh mis 😂😂😂
poyrazinannesi3547 Kbrayankkk2 iskender yapıcam kalkmaya halim olursa😬 2 tepsi kurabiye yapıyorum şuan buzluk için doğuma 27 gün kaldı hazır olsun bari gelen giden olur illaki keşke hemen gelmeseler düşünceli olsalarda yok bizim tarafta düşünce
Saelif Kbrayankkk2 corba hamsi eksilisi salata rabbime sükürler olsun rabbim olmayanada versin 🤲 amin
Deletedmom_7156 Kbrayankkk2 canim o kadr sey istiyorki üşeniyorum ama 😅 ondan şuan kalkip sandviç yapicam kendime aksamada Allah büyük diyorum 😅
Pkmezbal Mantarlı et sote pilav salçalı tel şehriye çorbası yoğurt ve bol limonlu marul 🥬 salatasııııııı 😍😍
Melos12 Kbrayankkk2 aynı kaderi paylaşıyoruz bende kavgalıyım ama yemekte ne var bil bakalım 😂😂😂hiç bişey😂 😂
Kbrayankkk2 Melos12 Bende yapmicaktim da haberim olmadan pazar yapip gelmiş yapayom dedim baska gun olsa hemen baska seyler yaparım ama hak etmedigi için bu kadariyla yetinsin dun yapnadim gine kudurdu acliktan 😂
Rburcukorkmaz Kbrayankkk2 köfte patates yapacağım yanına bol ekşili salata dünden de bezelye kalmıştı. Biraz da söğürme istiyor canım ortaya karışık işte 😂