Meleq Ozlemyeni canım kalp atışı için erken değil mi 7 hafta olsun bence..bugün bebeği görebilseydik o bile yetecekti bana
Ozlemyeni Meleq o kadar cok olasilik var ki kimyasal mi dis gebelik mi bos gebelik mi kalbi atiyo mu kafayi yiycem😂
symatk Meleq yolk kesesi görüldüyse bebek vardır canım ama küçültür esas yolk kesesi görünmez ise boş gebelik söz konusu normal sıkma canını moralini yüksek tut ☺️
Meleq symatk Allah razı olsun canım inşallah haftaya görürüz ne kadar olumlu yanıt alsam da içim işimi kemiriyo acabalar yordu beni😔
Gorkeminannesi symatk keseyi içindeki bebegi ve kalbinin attigini gördük 🥰 cihaz sesi duyurmaya yetmedi ama haftaya gel net duyalım dedi 😊
Kumru48 Esleminannesiii Ayyy ben de korkuyorum ama maşşallah oğlum çok akıllı uslu bir bebek bakalım yürüdükten sonra nasıl olacak tek başıma beni ne zorluklar bekliyor 🙄 Tek dileğim isteğim sağlıklı olsunlar başka birşey istemiyorum uykusuz kalmaya herşeye razıyım 🥰🥰
Esleminannesiii Kumru48 tabikiii herşeyden önce sağlık Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin ☺️
Gorkeminannesi Ozlemyeni gec döllenme görünmez benim erken döllenme 1137 oldugu halde görünmedi 4+6 da gorundu
symatk Gorkeminannesi yaa çok sevindim bende Perşembe günü gideceğim inşallah ben de duyarım kalp atışlarını Allah izin verirse inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻☺️☺️
Hifaberra Kumru48 Yaaa 🤗 bende aynı durumdayım 10 aylık kızım var 6+4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şaşkınlıktan belirtileri yaşayamıyorum galiba. Emzirdiğim için çok sık yerdim ona devam ediyorum sadece bel ağrılarım var.
Kumru48 Hifaberra Ben de sadece hiçbir şey yapmama isteği var tek oğlumla ilgileniyorum yemeği bile sağolsun eşim yapıyor mutlu olduğum şey yaşları yakın olacak şimdiden en iyi arkadaşı hazır🥰🥰 Sağlıcakla gelsin minik kuzucuklarrr❤️
Hifaberra Kumru48 Amin inşaallah 🤲☺️ Benim üçüncü olacak İlk kızım 5 ikinci 10 aylık. Bu sürpriz oldu Sağlıklı olsun tabiki ama erkek çocuğu tattırır inşaallah Rabbim.