SYS 2melekannesi_ valla gittim geldim doktora evde hiç durmayan çocuk nst ye bağlandığı gibi durdu 3 tane sancım çıktı sadece resmen benimle oynuyo evde salya sümük ağla acıdan nst ye girince tık yok açılmamda yokmus şok oldum resmen eve geldim daha kapıdan içeri girmeden yine sancı resmen dalga geciyo bizimle bakalım bizi daha neler bekliyo 😂
2melekannesi_ SYS hahah hep öyle olur zaten evde başka dışarda başka olurlar ya daha şimdiden başlamış sizin ufaklık🙈🙈 aman olsun sağlıklı olsunlar da vardır bir vakti zamanı gelir elbet🤗
belis_4 Arazynp nette var açıklaması. Yüz kere yazdım uzun uzun. Forum reklamlar sağolsun hep silindi cevabım reklamla birlikte. Ay sinir bozucu ya. Bı duzelmedi. Kısaca spinalde omurilik zarın içine yapılıyo. Epidural da omuriliğin dışına
Arazynp belis_4 hım netten de bakmıştım. Dediğin gibi yazıyordu da yani yasanilan his acisindan sormustum. Spinalda komple uyusukluk oluyor bildigim kadariyla. Epidural sezeryanda dokunmalar hissediliyor mu? Aci falan hissedilir mi ki
belis_4 Arazynp doktorum uzun uzun anlattı bende anlattım kaç kere. Klavyeye gelen reklamdan Google Playe attı yazdiklarimda gitti 🤦konforlu epidural hissetmedim dokunma vs. İki üç saate yürüdüm. Spinalde süreç daha uzunmuş
Leylakkk 15 dk sonra 38+0 Ama ağrı sanci yok bebek hala yukarda gelmeye niyeti yok sanırım salı kontrolüm var ama birşey çıkacağını düşünmüyorum 🙇♀️
HaticeBerkayBalat3103 @2melekannesi_ 37+6 Haftalık olacağız 00:00 itibari ile ama hiçbir belirtim yok maalesef son 15 günümüz kaldı normal dogum istiyorum Allah izin verirse ilk gebeliğim plates hurma ada çayı yürüyüş yapıyorum ama tık yok 😄beyefendinin keyfi yerinde gelmek istemiyor heralde🤭başı kanala girmiş demişti doktorumuz normal dogum pozisyonunda beklemede şuan hayırlısı olsun herşeyin yarın kontrolümüz var bakalım neler yapıyor içerde paşam ☺️🙏
Gulceefe-00 2melekannesi_ şükürler olsun ben bugün 39+0 da kızımı kucağıma aldım. Normalde tahmini doğum tarihi 19 Aralık’ta bir hafta da kilosu geriden geldiği için 24 Aralık çıkıyordu ultrasonda. Ama kızım geleceği tarihi kendi belirledi.😍
2melekannesi_ Gulceefe-00 oh maşallah gözünüz aydın sağlığı sıhhati yerindedir inşallah 🥰 darısı bize bakalım bizim minnoşlar ne zaman gelmek istiyor🙈
Gulceefe-00 2melekannesi_ şükürler olsun minnak bir kızım var 2700 doğdu ama şükür sağlıklı. En güzel en hayırlı şekilde alın kucağınıza inşallah. O kadar güzel bir duyguymus ki Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin 😍
HaticeBerkayBalat3103 @2melekannesi_ inşallah ama daha nişanım bile gelmedi 40 lı haftaları bulacak diye korkmuyorum değil hayırlısı herşeyin ne zaman nasıl gelmek isterse öyle olsun ☺️🙏
Mrs_Demir 2melekannesi_ 38+4 son 10 gözüküyor ama bana daha erken gibi geliyo salı günü doktor kontrolüne gidicem son kontrol dedi doktorum nasıl bir yol izlicez bakalım dedi 1 hafta önden gidiyormuş ultrasona göre artık vajinal kemiğim o kadar çok acıyo ki hayırlısıyla bir an önce kucağıma almak istiyorum🤭
2melekannesi_ Mrs_Demir haftası iyi aslında önden de gidiyorsa bakalım doktor ne diyecek inşallah sağlıkla kavuşursunuz🤗
Fadikx8 SYS ishal de doğum belirtisi diye okumuştum bu uygulamada. Bence burdan sormak yerine direkt doktorunuza gidip görünün derim. Bebişinizi ve kendinizi tehlikeye atmamış olursunuz.. Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin inşallah..
SYS Fadikx8 evet bende öyle biliyorum ama hastaneye gittiğimde hiç bi belirtim sancım çıkmayınca eve geri geldik