m060918 Kızlar transfer gününü de sayarsak bugün 3. günüm ve kahverengi akıntım var normal mi yoksa anormal bi durum mu :(
dilaraulusoy m060918 canım bi doktoruna hemen haber ver benim o zaman olmadı yerleşme zamanında oldu senin daha erken
Bitterimmm m060918 merhaba sizi ümitlendiren istemem ama tutunmuş olabilir bende kahverengi tırnak kadar olmuştu 4 gün sürdü şuan 9 haftalığız inşallah sizinki de tutunmuştur zaten ilk 3 gün çok önemli bu sürede tutunuyor 😍
Ayyysss Benim de dördüncü gün canım belki yerleşiyordur. Bende akıntı yok ama bel ağrısı var ?? Bilemiyorum belirti aramak da istemiyorum aslında
m060918 Ayyysss ya ben belirti aradığım için değil ama sağ kasığımda batma falan vsr bide akıntı olunca korktum açıkçası
Ikigozumuncicegiii m060918 Yerleşme kanaması benim 10. Gün oldu mesela Ama ilk üç ayda normalmiş kahverengi leke
dilaraulusoy m060918 tamam canım sakin ol sen tamam mı benim kırmızı kanamam bile oldu geçen hafta yat dinlen
m060918 dilaraulusoy pozitif mi sonucun canım çok gelişe oldum ya Estrofem kullandın mı bide transferden sonra :(
dilaraulusoy m060918 canım ben 3. Ayım bitti hamileyim ben :) kanam alanı vardı kesenin dışında ondan oldu plesanta biraz aşşağıda ama geçti sanırım. Estfromi yeni kestim hatta progestanla iğne prolution hala devam
m060918 dilaraulusoy benimde fitil atarken fark ediyorum dün falan daha içerdeydi mesela şimdi aşağı indi bi sorun olduğundan mı acaba
dilaraulusoy m060918 sorun olduğunu sanmam canım bide doktorum bana basen fitil de kahverengi akıntı yapar dedi. Ben yarın kontrole gidicem. Sende bi git gidebiliyorsan diycem ama daha bebek görünmez varsa bile doktorun rahatlatır seni sen sakin ol.