Dmteyll Kizlar 26 haftalik hamile olupta hala kusanlar varmi aramizda ya. 17.haftda bitmişti kusmalarim simdi yine basladi prilam kullandigim halde dayanamiyorum
Mirzaninannesiii Dmteyll idrar yolu enfeksyonunuz olabilir mi benim mide bulantılarımı çok tetikliyordu doktor o da yapar demişti
Ayse0335 Dmteyll benimde 24 25 arası geçmişti şmdi 28+5 im 2 gündür bulantılarım geri geldi zorla yemek yiyebiliyorum malesef ilaca tekrar başlıcam gibi
Buseozdemir Bnde 25+1 im ayni sekilde ne yemek yiyebiliyorum ne yemek yapabiliyorum ne yapcam bilmiyorum cok kotu bi durum
Dmteyll Mirzaninannesiii evet canim olabilir doktorumda seruma bir olac takviyesi yaptirmisTi zaten bu haftada bulanti normal degil demisti. Bu hafta gidip kan idrar vermeyi dusunuyorum bakalm
Mirzaninannesiii Dmteyll o zamana kadar günlük 3lt su içmeye çalış canım alışkanlık haline de getir ki tekrarlamasin
Sule2-kezAnne Kızlar , idrar kan testi yaptırın , bendede oldu , protein kaçağı var dedi doktor , serumlarla düzelmiştim, mutlaka doktora gidin