furkaninannesii 31+4 olduk ama karnıma dokununca tepki vermiyor kendi isterse istediği zaman hareket ediyor. Arkadaşımın bebeği dokunduğu yere tekme atıyor😟 çok saçma ama bu durumu kafama takıyom 😃😂
Nisan4523 furkaninannesii Hahaha benimki de öyle 😃 stres yapmayın bence bu durumu. Kafasına göre takılmayı seviyor demek ki. Ben de deniyorum bazen ama hiç sallamıyor beni. Kendisi istediği zaman hareket ediyor. Doktoruma sordum, bunun garip bir durum olmadığını söyledi
_ipekkkkk furkaninannesii Benimde öyle dürt dürt nereye kadar 😂 sıfır tepki gamsız çocuk keyfi nezaman isterse ozaman cevap veriyor beyefendi 🤷♀️😊 32+1 olduk
furkaninannesii Nisan4523 ha iyi bari 😂 Bazen kafama takacak biişey arıyorum bugünde bunu buldum😂 Allah iyi etsin 😁 neyse ki sıkıntılı bişey değilmişş sağolasın canım😊
furkaninannesii izmirlitazeanne benimki erkek 😏😏 hareketini yakalayıp video çekeyim diyorum sanki dışarda gözü var. Videoyu başlatınca duruyor zalım 😂
Aylin_16 furkaninannesii benim ilk oğlum aşırı haraketliydi ikincisi sizin dediğiniz gibiydi sürekli dürtüklüyordum cevap versin diye ama yok insanı korkutuyor ama kendi isteyince az bişey oynuyordu çok sakin bir çocuk şuan 15 aylık demekki mizacı öyleymiş abisi halen yerinde durmaz 4 yaşında 😅 onu da durduramıyoruz
furkaninannesii Aylin_16 yaaaaaa sakin olur inşallah benimki deee. Demekki sakin bebekler böyle yapıyor zaten bizde anne baba olarak çok sakinizdir. Ama bu duruma çok sevindim☺️
_ipekkkkk furkaninannesii yok kaç haftadır aşağıda doğum pozisyonundamış şuan nasıl bilmiyorum dönüşümü dönmedimi 🤷♀️ 2 gün sonra kontrol var bakalım hayırlısı 🤲 Benim kafası sandığım yer poposuymuş 😂😂⏳
Aylin_16 furkaninannesii evet uslu olcak demek ki canım korkma normalde kendisi haraket ediyorsa sorun yok illa cevap vermiyorlar yani benim ilk oğlan kaburgalarımı bile ittirirdi elimi karnıma koysam istemezdi o derece diğeri dürt dürt tepki vermezdi korkardım ben de 😅 ama çok dua etmiştim bu oğlum sakin uslu olsun diye dualarım kabul olmuş meğer haraketli çocuk çok zor 😅
Handan_65 furkaninannesii Benım kızda anası gibi asabi olacak herhalde beraber dürtükleşiyoruz😂😂🤩 ben dürtüyorum oda karsılık verıyor
furkaninannesii _ipekkkkk doğum pozisyonundaysa daha dönmez o. Benimki kafası yukarda ayaklar aşağıda 😊
onhaziran furkaninannesii 31 iz bizde bende yapıyorum benimkinden de tık yok bende hep diyorum uysal olacak heralde 😁