SeherSartaArslan Kızlar merhaba aşırı derecede nefes darlığı yaşıyorum yemek yesem, su içsem, hemen içim şişiyor, oturup kalktığımda kaşıklarımda çok ağrı oluyor bazen rahmimin battığını hissediyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı ?
Ygmrkmsl SeherSartaArslan 32+2 haftalığım bendede aynısı var yeni başladı oda nefes alamıyorum dün eşimede söyledim bir anda nefesim kesiliyor sırtıma kadar agrı hissediyorum haftaya kontrolüm var sorucam kasıklarımda ara ara ağrıyor 😞😞
Zuzuu SeherSartaArslan 32+4 canım bende o nefes darlığı bende de var özellikle çok yediğim zaman oluyor öğünlerini az tutmaya çalış birde bol bol ayran yoğurt tüket faydası oluyor
blackwhite SeherSartaArslan bende nefesim gidiyor kulaklarım hep tıkalı yatsam Bile nefes darlığı tek gece rahatım
FeyyazZeynepBabayiit Anne66 b12 için doktorunuz vitamin hapı verdi mi benimde baya düşük çıktı sonuçlarımı göstermek için gitçem normal olması için neler tüketmek gerekiyor bilginiz var mı bu konuda ?
Dibidixx Ygmrkmsl merhaba aynı durum ilk defa bana da oldu sanki sırtıma bıçak saplanmışcasına ağrı vardı korktum 😞😞
Yurda44 Aynen ben de öyleyim nefesim kesiliyor sanki ve eklemlerim çok ağrıyo bir anda da kalp çarpıntısı oluyor şu an bile öyleyim kahvaltı yaptım midem e sanki taş basmışlar 32+3 um bende
SeherSartaArslan Haftaya kontrolüm var arkadaşlar bakalım ne diyecek doktorum , hepinize teşekkür ederim cevap verdiğiniz için rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi 🙏🙏
Gulnar94 32+2 bitmeyen bir enfeksiyonla biktim artik kasiklarimda agri fazla oluyor hep o enfeksiyon yuzunden (( bide mide yanmasi ve nefes darligi