Seyma_ck Aysmaa 12.haftada başlattı doktorum o zamandan beri kullanıyorum ama kasık ağrım ara ara oluyo yine de rahmim de ağrıyo hatta bazen vajinada bile ağrı oluyo doktora sordum doktor normal dedi ama magnezyuma devam ediyorum hala 2.kutu
Deletedmom_33 Aysmaa 25 de başladım 5 günde 3 kez bacak krampları girdiği için değerimde çok yüksek değildi
Aysmaa Mirzaninannesiii benimde ağrılarım oluyor bazen regl olacakmışım gibi magnimore diye bi magnezyum verdi alayım hemen yarın o zaman iyi geldi mi
Kubra2727 Hamile oldugumu ogrendim ogreneli herhalde ⅚ haftalikken basladim gunde 2 simdi 6ya cikdi 28 haftaligim
Kubra2727 Ayliz_123 hamile oldugumu ogrendigimde bi tarafimda kasik agrisi vardi doktora dedim doktorda verdi o gunden beri kullaniyorum ama cok faydali ayni zamanda dusuk önleyici agri giderici kasilmalari önluyor erken dogumu önluyor bir cok faydasi var iyikide erken baslamisim
Aysmaa Kubra2727 bende kasıklarım ağrıyordu magnimore magnezyum verdi banada bugün aldım inşallah faydası olur
Gizmos Yaa bu posta çok sevindim 23 haftalığım bir haftadır ben de kullanıyorum. Her gün kullanmak zorunlu mu? Bir gün kullan bir gün bırak yapabilir miyiz mesela?
Aysmaa Gizmos canım hiçbir bilgim yok fakat devlet bile karşılamıyor bu ilacı. Doktoruna danışırsan daha net bilgi verir