teletabi Sedaaaa2 ben 30.haftamda değiştirmiştim hastanemi. Devlette sıkıntı olmuyor. Son haftada gitseniz bakıyolar. En azından benim gittiğim hastane öyleydi
KucukAnne538 Sedaaaa2 Ben doğum için memleketime geldim 36. Haftama denk geldi kontrolüm ve baktılar gayet normal devam ediyoruz şimdi 🤷🏻♀️
Ayliz_123 Sedaaaa2 benim dosyam başka hastanedeydi sonra orayı değiştirdim yeni gittiğim hastane oradan doktordan kağıt istedi öyle geçtim doğuma
incimercan Sedaaaa2 sadece riskli gebeliklerde son haftalarda gitseniz belki niye geldin derler ama yine bakarlar, baştan beri nerde takipliyseniz orda doğum olmasını önerirler heralde. Normal gebeliklerde niye sorgulasınlar ki
Sedaaaa2 teletabi ya bende özele gidiyorum ama dogumuda anlastk aslnda fakat hani şükür riskli bi gebelikte gecırmıyorum gitsem devlette dogursamda o parayı eşime versem diyorum bi yandada ılk cocugum aılem baska ülkede eşim yanımda olsn diyorum cok kararsızım
begoscann Bana 35 ten sonra kabul etmiyoruz demisti bursa şehir hastanesi devlette artık böyleymiş sanırım