Snglseyma Bir bingöllü olarak 12.12.2021 tariginde gördüğüm manzara regl takvimime göre yarın bitiyor yumurtlama ama ovulasyon böyle çıktı ne demek oluyor 🌹
Deletedmom73711 Snglseyma Bugün yumurtlama olmuş. Bugünü, pazartesi ve salıyıda değerlendirin. Salıdan sonra gün aşırı bir dahaki haftaya kadar devam edin. Hayırlısı olsun.💖
GamzeDurmus Snglseyma canım yumurtlama mi tam anlayamadım biraz daha silik gözüküyor ama bugünü değerlendir yarın tekrar yap baktın ki bugünkünden daha silik o zaman eşinde sperm sorunu yoksa yarını da değerlendirirsin tekrar resim atarsın ama eşinde sperm sorunu varsa birer gün arayla değerlendirmen lazım
Dilber98 Snglseyma canım teste devam et ilişki olsun mutlaka çizgi dahada belirginlrşirse demek yumurtlama devam ediyor silikleşse çatlama olmuş demek
Boncukkk Snglseyma canım benim de aynı böyle oldu bu ay ya bakalım çok ağrım ve akıntım oldu o günler inşallah yumurtlamadır
Snglseyma Meral96 vala bende anlamym aldığım yerle kavga ettim bakmadığı için cevap vermedği için bende anlmayrm yumurtlama mı çatlama mı çözemdm
Snglseyma Deletedmom73711 gün içinde bi kere mi beraberlik iyi yoksa iki kre mi bu konularda bilgim yok gün aşırı ne demek oluyor 🤗
Snglseyma GamzeDurmus aslında fotoda öyle gözkuo yoksa belirgin duruyor üç gün değerlendrp duraym mı bi süre
Snglseyma GamzeDurmus eşimde sorun vr mı yok mu blmyz doktora gidecktk bi türlü randevu bulamıyoruz sorun yaşmyo ilşkde istese üç kere bigünde yapabilir ama bu süreçte herkes günde bi kere yap diyorlar kimisi ikimdiyor anlayamadım bende tam
GamzeDurmus Snglseyma gün aşırı 2 günde bir oluyor bu uygulama genelde sperm de sorun olanlar icin ama bilinen bir sorun yoksa 3 gün üst üste birer kere ilişki öneriyorlar
Deletedmom73711 Snglseyma Gün içinde bir kere birliktelik daha iyi olur sperm kalitesini düşürmeyin. Günleri yazıyorum. Bugün, pazartesi ve salı olacak daha sonra Perşembe-Cumartesi olacak. Bu bir hafta günde yarım avokado ve kabak çekirdeği yiyebilirsiniz.❤️
GamzeDurmus Snglseyma hayır günde 1 kere uygun olan sperm kalitesine zarar vermesin diye eğer bildiğiniz herhangi bir sorun yoksa üst üste 3 gün değerlendirebilirsiniz ama bu sürede çatlamayı da takip etmeniz için her gün ovulasyon yapın
Snglseyma Deletedmom73711 avakado sevmym ama havuç ceviz fln yiyorum şart mı onlar kabak çekrdği alrm inşallah tmamdr çk tşk ederm ablacm ya ❤️❤️
Deletedmom73711 Snglseyma Yok hayır şart değil ama avokado folik asit açısından yararlı bir besin aracı ama sevmiyorsanız tabiki kendinizi zorlamayın. İnşAllah en hayırlı zamanda olur.💖
Snglseyma Deletedmom73711 folikasit 27 gündür içiyorum 4 aylık evliyim kök hücre ozon tedavisi görydm ayaklarımdan onun içinde magnezyum vitamn ilaçlarım var doktor zararı olmaz dedi tedavi bittince bıraktık yani daha bi ay bile olmadı korunmayı bırakmamız adet sonrası başlaıdm bu testlere işte bugün çift gördüm ❤️🌹🌹🌹
Deletedmom73711 Snglseyma Anladım canım, inşAllah sizin için en doğru zamanda olur. Rabbim kucağını doldursun.💖
Snglseyma Dilber98 Öyle mi bugün test yaptım bakar mısınız dün koyuydu bugün hafif koyu çatlama mı oldu demek durayım mı demektr anlamdm ki
Melek1111 Bence yumurtlama yarın olacak .Koyulaşma olmuş fakat T çizgisi C çizgisi kadar koyu Ya da C den daha koyu olması gerekiyor yumurtlama için. T çizgisinin biraz daha koyulaşmadı gerekiyordu
Dilber98 Snglseyma evet canım çatlama olmuş umarim mucizen tutunur🤲🏻İlişkiye devam canım 3 gün aralıksız ilişkiye devam sonra sala bilirsin.Canım acaba testlerin markası ne?
Melek1111 Snglseyma LH hormonu bazen öyle dalgalı olabiliyor bende de bu tarz olmuştu .Bende Ovulasyon takibi ile gebe kaldım