Rumeysaakyr Irada been adete 1 hafta kala evde normal kaset test yaptım cuma kan verdim yarın öğrenirim 2 test yaptım ikisindede kırmızı çizgi gördüm 🙈
elifbzdmr28 Irada Adetime 4 gün kala gebelik testi yapıp öğrendim beta değerim de ogrendigimde 109 du daha yeniyim 4+4 teyiz
elifbzdmr28 Irada Normal artmış gibi ama inşallah vardır sağlıkla kucağına alırsın 🙏 , benim de en son beta değeri 1078 di ama bakalım bı hafta sonra kontrole gidecek
Irada 2 ci gebeliğim bu benim 2 bucuk yaşında bir kızım var inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder Allah
Defne000 Bende adet günü şüphelenip test yaptım 2nci günde kan verdi 371 çıktı şimdi 6 haftalık olucam henüz doktora gitmedin biraz beklemek istedim
Dudukr1 Benim ilk beta 77 çıkmıştı 2 gün sonra 233 oldu daha kan vermedim, salı günü üzerinden bir hafta geçmiş oluyor randevum var inşallah keseyi görebiliriz 🙏😊
B-33 Adet düzensizliğim vardı reglimden 1 buçuk 2 ay sonra yaptım direk 10 sniye içinde kırpkırmızı oldu test Kan vermeye gittim sonucum 3547 çıkmıştı 5 haftalık hamileymişim🥰