1999luanne Kızlar hastane için gecelik alicam ama bedenimi neye göre almalıyım şuan malum karnımız şiş 32haftaligim suanki duruma göre mi almalıyım üstüme yapışmayacak derecemi almalıyım? Bide göğüs ucu kremi ve oluşmuş Çatlaklar için krem önerisi istiyorum ?
Rabiaseher 1999luanne L beden iyi oluyo ne bol oluyo ne yapisiyo tabi kisiden kisiye degisiyo kremde herkeze fayda etmiyo yine eczaneye sorup alabilirsin
Betul00 1999luanne suanki bedeninden bir. Beden buyugunu almani tavsiye ederim cunku sisiyorsun dogumdan sonra bide gobek vs kaliyor illaki bir muddet.. Lansinoh gogus ucu kremi cok iyi dogumdan once ve sonra kullanabilirsin.. Catlak icinde ben kantaron yagi kullaniyorum baya etkili insallah sizdede olur
Alyabebekk 1999luanne normal bedenin neyse onu al ya da bi beden büyüğünü. Lohusa takımları normal kesim oluyo ztn üzerine yapışacağını düşünmüyorum. Göğüs ucu kremi de lansinoh olabilir etkili bi krem
Duruliyaninannesi 1999luanne canim bedenin neyse 1 büyüğünü al pijama rahat ve önü düğmeli olsun ben çatlamadım ilkte de suanda 31 haftalık hala catlak olmadı onun icin bisey kullanmadim göğüs ucu kremide kesinlikle lansinoh lanolin kurtaricim oldu hastane cantama koymuştum ilk emzirmeden itibaren kullandım hafif sizlama dışında hic bişey olmadi cok şükür her emzirmeden sonra sürüp göğüs pedi kapattim ikinci emzirmede silmeye ve yikamaya gerekte yok o kremi kullaninca
Alyabebekk 1999luanne pek fark yok aynı şeyler aslında. Gecelikte sadece elbise modelleri oluyo genelde. Lohusa takımı da pijaması flan da oluyo her iki şekilde de giyiliyo
whitedream 1999luanne normalde s giyiyorum hamile kalınca L aldım geceliğimi. pijama olarakta loğusa takımı aldım onuda M oldu ama omuz kısımları kastı biraz rahat olsun diye L aldım şimdiye kadar 12 kilo aldım 35 haftalığım büyük ihtimal tam gelcek doğuma kadar.çatlak için hindistan cevizi yağı kullanıyorum şimdilik gözle görülür bişi yok 🤔 göğüs ucu içinde ayva çekirdeği jeli kullanıcam annem ısrarla önceden al başla diyo. pazardan ayva alıp onu denicem yarın
asenacicek 1999luanne çatlaklar oluştuysa geri dönüşü yok ama en azından beyaza döndürebilirsin. Lierac markasına bak biraz pahalı ama etkili. Benimde 32 haftalık hergün düzenli olarak yağ krem sürdüğüm için çatlamadım. Kalçalarımda ergenlikten kalma çatlaklar var o yüzden riske atmadım hamile olduğumu öğrendiğim an başladım😅😇 Pijama takımları için buraya bakabilirsin ben kendi bedenimden 2 beden büyük aldım şu an giyiyorum muhtemelen hastanede de giyerim https://ty.gl/8jvra47zyd
Aryapoyraz 1999luanne tabikide suanki halinize göre değil karnınız daha büyüyecek suan üstünüze yapışan alırsanız doğumda olmaz