Ftmglpnr Kızlar dün e bebekden arabamızı aldık malum herşey zamlanıyor ilk baktımda fiyatı daha düşüktü ama o zaman daha araştıyordum almamıştım pişman oldum sonra dün bunda karar kılıp aldık ama fiyatı yükselmşti kampanyalı fiyat olmasına rağmen ilk gördüğüm fiyatından yüksek ama sağlık olsun ne yapalım sorularınız varsa cevaplarım ön taraftaki barını takmayı unutmuşum heycandan 😂 benim için en önemlisi oturma ünitesiyle birlikde kapanıyor küçücük oluyor ayrıca alt sepeti kapalı fermuarlı
SayeMom Ftmglpnr baby plus galaxy sanırım bu bende 1 ay once aldım 2300 tlye açık grisni bende memnunum☺️
EgeninAnnesiiiiiii Ftmglpnr bende geçen ay baby plus canyon travel aldim 1800 e geldi. Indirimden aldik. Simdi hersey pahalanmis
Ftmglpnr Nihall007 normalde şuanda kampanyalı fiyatı 2499 tl bizim bir yakınımız personl indirimi uyguladı 2250 e almış olduk ama kesinlikle fiyatını hak eden bir araba
Ftmglpnr Sweet_mom evet ilk fiyatı uygundu o zmn işte. Almadık sonra fiyat uçtu indirmli fiyat bile yüksek
Emleyla Ftmglpnr Bende quero s-line aldım 1500 çok hoşuma gitti ağirda degl bütçesi kısıtlı olanlar için ideal çünkü çok pahalı olmuş herşey ya
Ftmglpnr Emleyla evet 🙌 biliyorum oda çok güzel ama sadece onun puseti oto koltuk olmuyormuş sırf o yüzden alamadık oda 1500 den 1900 civarına çıkmış
Ftmglpnr Mercimekm tabiki. Baby plus galaxy bilginiz olsun şuan kampanyası var 2499 1 ocağa kadar ocaktan sonra 3499 olacakmış yeniden
kuzeymomss Ftmglpnr güle güle kullanın bende aldım aynısı 2000 TL ye geçen hafta bu hafta ki fiyatı inanılmaz yükselmişti 🥰 piyasaya göre çok kullanışlı bir araba güzel günlerde kullanın ♥️
Ftmglpnr kuzeymomss çok teşekkür ederim gerçkden öyle bende eski fiyatını gördüm şuanki fiyat uçmuş bizimde tek şansımz tanıdık üzerinden indirm olması birde ürün kampanyada olması o bunlara rağmen 2250 ye aldık ki eminimki Yıl başımda daha da artacak