Guncem Kesemin fotosunu da atiyorum. Dr bi bakiyim hmm bebek henüz görünmüyor haftaya gel dedi. Sizin ilk usg fotolariniz akliniza geldiğinde bu boyutta bebeginizi görmüş müydünüz? https://www.hizliresim.com/6vrnmmm
anneadayiii271 Guncem şimdi gidip ilk ultrason fotoğrafına baktım kesenin büyüklüğü 11.83 mm o zaman bebeği gorememistik canım sonradan gördük
Medineask Guncem benimde 9.3mm kesem görünmedi sali gunu , bu sali tekrar gidicem haftaya gel demişti , inshAllah görürüz bebeğimizi :)
Guncem SkrnK anneadayiii271 Pelinnn_ Yaa cok tesekkurler icim ferahladi biraz Aslinda doktor da rahat pozitifti ama insan icin yine cingilli geciyor hu kritik haftalar.
Guncem Mltm07 benim kesem karindan cok net göründü. Doktor bakim bebek de gorunuyor mu diye soyleyince biraz beklentiye girdim o an
Mltm07 Guncem doktorda baya abartmış bebek 5. Haftada görüldüğü nerde görülmiş canınızı sıkmayın sakın normalde 7 den önce bebek zaten görünmez
Medineask Eslemmiraaa kaç haftalik oldugumu bile bilmiorum sadece kesemi gördüm doktor bebegi gormeden bise soyleyemem diyo :/ bide ben geç döllenme yasadigim icin adetimden hesaplanmiyo
Eslemmiraaa Medineask yani geç döllenmede olsa tahmini tarih hesaplamak zor değil ama korkma canım duyarsın daha çok erken
Nardane Medineask Medineask normalde 6. Haftada duyuluyosa kalp atışı bir hafta sonrasını falan düşün sen. İyi düşün iyi olsun. Bol bol dinlen kuşum