LadyAnne Merhaba hanımlar 30+4 haftaligim bebegimin kiyafetlerini yikayip kaldiriyim diyorum cantamida hazirliyim ama erkenmi bilemedim sizce ne yapmaliyim birde bebegin elbiselerini nasil hangi sabunla yikamaliyim bilenler fikir verebilirmi
Gkcdila LadyAnne benim 29-30 haftada hazırdı ne olur ne olmaz erken doğum riski yada daha sonra ağırlaşınca zor olur diye. Ben roxy granül sabun ile yıkadım tertemiz yıkıyor ve çok güzel kokuyor
FusunF LadyAnne canım ben 31+2 haftalıgım bende 30 iken yıkadım koydum dolabına bu ay da çantamı hazırlıcam dursun köşede valla ben dalin deterjan ve yumuşatıcı kullandım
EsengulC LadyAnne dalan roxy ile yıkıyordum bende erken değil bence mis gibi herşeyiniz hazır olsun sonrasında ağırlsşınca ütüsü katlaması zor geliyor en güxeli yapıp kaldırmak dursun dolapta çantada bişey olmaz
Azizinannesi2 LadyAnne 32.haftada hastane cantam hazırdı bebgin kiyafetelrini ise 30derece kısa programda yikadim beyaz sabunla
LadyAnne Azizinannesi2 Makinede yikamayi bende dusundum ama yikanmaz elle yikaman gerekiyor faln dediler oyuzden elde yikamayi dusundum bir sorun oldumu makinede yikadiginizda
Asyaveannesi36 LadyAnne ben 32 de herşeyimi hazırladım canım her geçen gün daha da ağırlaşıyoruz ve zor oluyor hazır beklesin
Melosunannesi LadyAnne 28 de hazırladım 31 de hastaneye yattım erken doğum riskinden dolayi en azından kendi çantamı götürdüm şimdi 34+5 iz 37 doğum nasipse
LadyAnne Melosunannesi Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etisin tesekkurler yorum yaptiginiz icin
LadyAnne Yorum yapip fikir veren herkese cok tesekkurederim ozmn ben yikamaya basliyayim ilk gebeligim oldugu icin pek bilgim yoktu ama burdaki tecrubeli anneler sayesinde cogu seyi ogrendim iyiki varsiniz 💕🌸😇
Oznurakts LadyAnne Bence de rahatken hepsini yapın agirlasinca iş yapılmıyor. Duru sabun aldım ben hiç memnun değilim sabun kalıntıları bırakmış battaniyelerde ikinci bir yıkama gerektirdi. Sıvı deterjan daha iyidir diye düşünüyorum
FusunF LadyAnne bilmiyorum ki ben kullandım kullanılmıyor mu 😂sonucta bebekler için bir zararı olmaz bence
LadyAnne FusunF Yani ben kullanilmiyor diyr duydum daha dogrusu esimin annesi kullanma yesil sabunla yika o saglikli dogal dedi baska bisey koyma dedi oyuzden soruyorum bi sorun olmiycaksa bende yumusatici killanica. Çünkü sabun kokusunu semiyorum ben
H_myra1 LadyAnne ben uni baby nin deterjanı ile yıkadım bence erken degil yıkayıp ütüleyip yerleştirin agırlaştıkça zor oluyor bende 33 34 gibi yıkadım ütüledim yerleştirdim 37 38 de çantamı hazırladım şimdi 39+6 salı günü dogumum var inşallah
Birgul LadyAnne bence yapabilirsiniz yavaştan insan ilerleyen haftalarda daha ağırlaşıyor çünkü. Erkenden yapın hazır olsun kafanız rahat olsun☺️ Ben uny baby kullandım, memnunum onu kullanıyorum hala.