Sureyyakaraca E bebekteki baby plus süt sağma pompası kullanan varmı aranızda çekim gücü nasıl? Uygun fiyata önerebileceğiniz elektrikli sağma pompası önerirmisinz😊
sumeyyearas Sureyyakaraca kiwi kbaby 58 yazıp trendyoldan yorumlarına bakabilirsiniz . Henüz kullanmadım ama ondan aldım bende
Yalova77 Sureyyakaraca arkadaşım lansinoh marka elektrikli olanından kullanıyor o memnun olduğunu söylüyor
E_daaa Ben A 101 den internet sayfasından aldım kiwi baby markası çok memnunum fiyatı da diğerlerine göre uygun bebeğim küvezde bugün 40 gün oldu 40 gündür sütümü bununla sağıp gönderiyorum
Sureyyakaraca E_daaa Canım baktım onada tükenmiş ya. Çekim gücü nasıl. Bu arada çok geçmiş olsun erken doğum mu?
E_daaa Sureyyakaraca çekim gücü gayet kuvvetli zaten ayarı var kendine göre ayarlıyorsun ben çok memnunum. Evet bebeğim 6 buçuk aylık doğdu 940 gram doğdu çok şükür şuan 1.300 oldu biraz riskli bi bebek şimdi 2 kilo olunca ben gidicem emziricem inşallah
Sureyyakaraca E_daaa Kıyamam ya inşallah biran önce kavuşursunuz. Çok zor süreç Allah yardımcın olsun canım ❤️
Ecem27 Arkadaşımdan aldım daha kullanmadım Mamaajo markası tekli ve elektrikli Trendyolda 500 tl idi Fiyatlar uçtu ödünç alırsanız çok daha iyi olur
dml33 Sureyyakaraca bn kullandm 3 yıl önce güzeldi kademeli masaj ayarı falan vardı tekli almistm bn işimi gormustu sutum gelmemisti saga saga getirmiştim
Sureyyakaraca dml33 Çok teşekkür ederim canım oğlumun sarılığı var gögüsümü tutmuyo pek. Sütüm kesilecek diye korkuyorum ondan arıyorum
sumeyyearas Sureyyakaraca valla bende anlamadım ürünü yok etmişler . hiçbir yerde stokta yok kaldırıldı gözüküyor bende şaşırdım. 2 ay önce Aldigimda 230 lira gibi bir şeydi. Şimdi hem yok hem fiyatı da uçmuş https://imgyukle.com/i/k6h4MQ
Yalova77 Sureyyakaraca şu an herşeyin fiyatı 2 kat artmış durumda zaten. O yüzden indirim takip edicez