sinemcakir07 Allah düşürmesin doğum yapmadım ama 31 haftalıkken yolda düştüm acilene gittik hemen zaten erken doğum riskim vardı düşünce kasılmalarım ve sancım başladı tansiyon bile ölçemediler aletleri çalışmıyor 1 buçuk saat öylece kadın doğumu bekledim sonra gelemicek sizin yanına çıkmanız gerek dediler başka bir binaya yönlendirdiler kıvrana kıvrana tekerlekli sandalye ile eşim taşıdı binaya gelince süprizzzz asansör yok 2 kat merdiven çıkmak zorunda kaldım doktor kalp atışına baktı fakat koskoca hastanede NST makinalarının olmadığını ama gözetimde kalıp sancılarımın kontrol edilmesi gerektiğini söyledi doktor yönlendirdi amaaa 112 ye bildiririz ne zaman hangi hastanede yer bulurlar belli olmadığını kaç saat öylece haber beklersiniz bilemeyiz dediler bizde boş boşşşşş saatlerce ordan oraya sancı içinde süründüğümle kaldım imza atıp çıkardı eşim beni ve hemen kendi doktoruma özele gittim hemen muayene olsum Nst ile bakıldı ve kasılmalar başlamıştı doktorum açıkca bu gece tetikte olucam bende en ufak birşeyde aramamı söyledi hemen hastanede iğne yapıldı ilaç verildi 1 hafta ilaç kullandım öyle toparladım diyeceğim Allah o hastaneye düşürmesin saatlerce döktüğüm gözyaşının acının hakkını veremezler araştırma hastanesi devlet diye güvendim hemde orası o an yakındı hemen bakılır diye düşünürken bir kalp atışını duyabilmek için 2 saat bekletildim başıma gelen hemşireler bile birbirlerine bizim burda imkanlarımız yok nasıl müdahale edicez diye konuştular hayatımda o çaresizliğimi hiç unutamicam. Bence devlet hastanesi bile olsa kadın doğum hastanesi tercih edin