poyraz_5652_ 40+3 olduk bu sabah nişanım geldi kontrolüm vardı bu sabah muayene etti açılmam yokmuş sancımda var ama düzensiz eve geldim hastahanede beklememi önermedi doktor nîşandan ne kadar sonra doğum gerçekleşir açılmamın olması için yapmam gerekiyor hanımlar
aylul0 poyraz_5652_ cinsel ilişki, sıcak su, duşta squat, alaturka tuvalete oturur gibi oturup bir süre öyle durun, merdiven inip çıkmak. Bu arada nişandan sonra doğumun ne zaman olacağı kesinliği olan bir şey değil o yüzden değişebilir
guzelbebegimmmmm poyraz_5652_ benim akşam 9 gibi nişanım geldi. 9 buçukta suyum geldi. Gece 4 de normal doğumum gerçekleşti🌸
mavi_kus poyraz_5652_ bazen naparsan yap açıklık olmuyor 10 gün 1 cm açıklıkla gezdim yürüyüşler pilatesler.. suni sancıyla 3 cm i zor buldu sonuç sezaryen oldu. İnşallah hızlıca açılmanız olur ve kendi sancınızla tek avazda doğurusunuz hareketlere devam edin 💜
Tugbaemre Bacakların biraz açık şekilde yavaşça eğilip kalkma hareketleri yapmayı öneriyorlar açılma sağlıyormuş… sağlıkla kavuş yavruna inşallah🤲
poyraz_5652_ incisu Oturma değil de yarım saatten çok sıcak su tuttum yine yok yok Az önce acilden geldim sıfır açılma dedi sabahtan beri hiç gelişme olmamış
poyraz_5652_ aylul0 sabahtan beri hastahaneye yürüyerek gidip geldim 15 bin adım eksta merdiven çıkıp indim evde bacakları açıp silmedik yer bırakmadım egzersiz ama hemn hemen hiç ağrı sızı olmadı yine de bu akşam acile gittim Sıfır Acılma akıntım çok yarın öğlen olmadan gel yine dedi doktorum pêk bi gelişme olacağını düşünmiyorum bu günün sonunda sıfır açılma diyince umudum kırıldı
poyraz_5652_ guzelbebegimmmmm Darısı başıma sabaha 9 buçuk nişanım geldi bu saat oldu bi gelişme yok bekliyip görecez artık
Emine-27 Benim nişanım geldi bi gün sonda suyum geldi doktora gittim açılmam vardı ama hiç sancım yoktu yatışım yapıldı o gün doğum yaptım 😌
poyraz_5652_ Emine-27 İşin garibi bende sancı çıkıyor sizde sancısız doğum olmuş bu bekleyiş can sıkıyor
poyraz_5652_ incisu Aynn durmak yok yola devam benim tek korkum bebeğimin kakasını yapıp yutması yoksa 9 ay 10 günümü beklemişim bi hafta daha hayli hayli beklerim yeterki sağlıklı gelsin
poyraz_5652_ aylul0 İlk gebelik olmasının tecrübesizliği nîşan geldi sancı Acılma hop doğuma girerim diyordum Bi gün geçti nişanın üzerinden tık yok 😒😊
aylul0 poyraz_5652_ nişandan hemen sonra da olabilir doğum, günler sonra da 🤷🏻♀️ Kesin olan bir şey değil o yüzden belli olmaz
Tugba17_ Benim nişanımın geleli iki hafta oldu halen suyum vs gelmedi ağrılarm var ama düzensiz açılma yok yumuşama var dedi 38+2 yiz şuan
poyraz_5652_ Tugba17_ sizde hafta erken beklenebilir benim öyle Bi şansım yok 40+4 olduk en fazla iki gün daha bekleriz dedi doktor en korktuğum sezeryen olmaktı başıma gelmese iyi
poyraz_5652_ bebeliannegeldi Şu son 15 gündür baya beyaz bi akıntım oliyordu kanamaya birlikte şeffaf Bi hal aldı sümükümsü bi kıvamda baya ped takacağım şekilde arttı sabahtan beri
sinemybt Benimde cuma günü nişanım gelmişti o günde kontrolüm vardı şansa nstde sancı çıkmadı eve geldik o akşam ilişki oldu ctesi sabahı 8 de sancılar başladı evde beklemeyi tercih ettim duş aldım sabah 5 i zor ettim gittik pazar sabah 11 de kucağıma aldım yani kısaca nişandan 2 gün sonra doğurmuştum ☺️ Paniğe kapılmayın rahat olun♥️
poyraz_5652_ sinemybt Benim ilişkiden sonra sabah geldi nişan ama nîşandan sonra ilişki olabildiğini bilmiyordum hayırlısıyla 1 gün daha bekliyelim bakalım ne olacak