Hilaldemirrr Totem yapıyoruz hadeyin 39+3 den selamlar oğluşum gelmiyor doğuma dair herhangi belirtim yok nişan su vs hareketleri baya azaldı da salı günü muaynemiz var bakalım ne olacak 🙄🙄😌😌😌 Aralık bebişleri neden gelmiyor ?
Fk_53 Hilaldemirrr bende 39+3 üm bendede hiç belirti yok içerde rahatlar galiba gelmeye niyetleri yok🤦
Anestezi07 Hilaldemirrr ya benimki hala aşırı hareketli canımı çok yakıyo bu ne rahatlık anlamıyorum hiç mi sıkışmadın çocuğum diyorum 😂
EbrarLinaBebek Hilaldemirrr 39+5 im hiç belirti yok salı günü kontrolüm var ne diyicek doktorum merak ediyorum. Dışarısı soğuk olduğu için içeriden çıkmak istemiyor diyor annem 😁
cinardefnemoms Hilaldemirrr evet ya bu aralik bebisleri gelmiyo 😂 son 15 gün kaldı benimde her gece ağrı acı oluyo karnımda doğ artık diyorum doğmuyo 🤣🤣 bende Çarşamba gidicem bakalım gelme gibi durumu var mı görelim geçen hafta gelesi yok dedi doktor 😂😂
cinardefnemoms Hilaldemirrr dönmez inşallah ya benim ikinci doğum olucak Allah’ın izniyle ilki normaldi buda öyle olsun istiyorum ama tabi kızın keyfi ne olcak bilmiyorum 😂
Elanrgndn Hilaldemirrr 38+1 bizde de gelen giden yok adet ağrısı gibi ağrılar oluyor biraz 1 cm açıklık var bekliyoruz bakalım. Artık gelsinler yaa😅
Hilaldemirrr Elanrgndn benim açıklığım da yok nişan su vs bişey yok el parmak uçlarım uyuşuyor elim yüzüm şişiyor ayaklarım son 2 haftadır . Harika bı hamilelik geçirdim ama son 2 haftadır ben iptal 🙄🙄😁
Elanrgndn Hilaldemirrr son zamanlar gerçekten git gide zor oluyor. İnşallah biran önce sağlıcakla gelsinler☺️