3lif Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed. Salâten tünciinâ bihâ min cemî'ıl-ehvâli ve'l âfât. Ve takdıy lenâ bihâ cemî'alhacât ve tütahhirunâ bihâ min cemî'ıs-seyyi'ât ve terfeunâ bihâ ındeke a'led-derecât ve tübelliğunâ bihâ aksa'l gayât. Min cemî'ıl-hayrâti fi'l-hayâti ve ba'del-memât. Amin Ya Mucibe’d-deavad. Amin Velhamdü lillahi Rabbi’l-alemin."Amin. Allah rizasi icin dua edin serklaj ameliyatim iyi gecsin. Rabbim yavrumu korusun. 23 haftalik hamileyim daha cok erken
MevaBera 3lif bende dün sabah oldum 18 haftalığız inşallah iyi geçer🙏 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🙏
MnevverTosun Hiç korkma canım bende oldum korkulacak birşey yok sağ Salim gelicek ameliyat hissetmiyeceksin bile
3lif MnevverTosun amin ins nm. Kac mm kalmisdi sizde? bnmde 8mm kalmis. Allah yardimcim olsun. Yavrumu korusun ins.
3lif MevaBera sizde kisalmami vardi kac ml? Alllah sizinde yardimciniz olsun. Sag saglik kucagimiza almayi nasib etsin
MnevverTosun 3lif 25mm açılmam vardı. Amin canım. Benim dikişler alındı 38. Haftadayım doğumu bekliyorum şimdide:) inş sap dakik gelir
MevaBera 3lif daha önce 21 haftalık kaybım olmuştu bunda da başından beri progestan kullandım günde 3 kez 32 mm di ama dr um çok hafif hunilik var yapsak daha iyi olur dedi
3lif MnevverTosun rabbim sag saglim kucagina almayi nasib etsin ins. Rabbim cocuk sahibi olmak istiyen herkezin yardimcisi olsun. Kimsenin kucagini bos birakmasin. Amin
Ntugba 3lif canım allah'ım yardımcın olsun zamanin da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sende bana dua edermisin bebegim erken dogdu yoğun bakımda
3lif Ntugba amin cnm, dualrim senle, zor durumda olan herkezle ceken bilir rabbim tez vakitde yavrunun saglina kavusuk yogun bakimdan cikmasini nasib etsin. Ya safi ismiyle sifa versin ins. 😘
Ntugba 3lif allah razı olsun canım amin allah'ım zorda olan kimin ne derdi varsa derman versin inşallah hic korkma reklamdan bende olmuştum agrım acın olmasinbinsallah kuzum 😙
Arenn Arkdaslar rahimde kisalik oldugunu doktorlar nasil anliyor ve siz ne sikayetle gidiyorsunuz acaba ?
Gamze612 Benim de doktoeum 38mmden 26mmye dusmus doktor daha da duserse serklaj yapicaz dedi. Yatiorum dinleniorum☹️
3lif Gamze612 bnmki 1,7 cmdi 2 günde tek wcye kalmam sartiyla yatdim. Ona ragmen 0,8 cm e düsmüs hemen ameliyata aldilar. Allahim ins birsey olmasini, sonradan sorun cikmasina izin vermez. Allahim yavrumu, yavrularimizi korusun. Amin